AZRAİLLER'DEN BÜTÜNLEŞME AÇIKLAMASI

Diyarbakırspor taraftar grubu Azrailler ,,tüm kenti ve taraftarları şampiyonluk yolunda Diyarbekirspor’a destek vermeye çağırdı. Açıklamada,yıllar sonra havaya yakalayan Yeşil-Kırmızılı takımın desteklenmesi gerektiği ifade edilerek bütünleşme mesajı verildi.

AZRAİLLER'DEN BÜTÜNLEŞME AÇIKLAMASI
 Sezon öncesi geniş ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturulmasıyla önemli bir misyonu üstlenen taraftara kucak açan ve şampiyonluk için muazzam çaba harcayan, kentimiz futbolu açısından büyük fedakarlık gösteren ve 1968 ruhunu tekrardan diriltme adına büyük özveri gösteren kulübümüzün yönetim kuruluna şahit olduk. Bunca sıkıntı ve baskılara rağmen elinden gelenin fazlasını yapan yönetimimizin yaptıkları takımımızı şimdiden şampiyonluk moduna koymuş ve en büyük favori durumuna getirmiştir. Yönetim futbolcu ve taraftar kenetlenmesi takım üzerinde ciddi şekilde olumlu bir hava hissettirmektedir.

'YÖNETİM TARAFTARLA ORTAK HAREKET EDİYOR'

Yönetimin taraftara kulak verip ortak hareket etmesi şehirde ve gurbette olan taraftarlarımızın heyecanına heyecan katmaktadır. Elazığ ve Erzincan deplasmanına katkıda bulunan ve taraftar için desteğini esirgemeyen ve sıkıntı içinde geçen deplasmanda bize yalnız olmadığımızı hissettiren başkanımız Bilal Kadayıfçıoğlu öncülüğünde tüm yönetim kuruluna buradan tekrardan teşekkürlerimizi sunarız. Bu bağlamda işini en iyi şekilde ve layıkıyla yerine getiren yönetime, ligde fırtınalar estirmeye başlayan takımımıza ve şampiyonluk için büyük mücadele veren futbolcularımıza gereken desteği vermek taraftarlarımızın en büyük borcudur.

'BU TARİHİ FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ'

Biz değilmiydik en diplerde sürünen, Biz değilmiydik 4 sene üst üste küme düşen, biz değilmiydik şampiyonluk hasretiyle yanan,biz değilmiydik elbet bir gün geri döneceğiz diyen.

Tüm taraftarlarımızı cumartesi günü zorlu ve şampiyonluk için önemli olan Orduspor maçında tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. Haydi Diyarbakır ayaklanma zamanı .Haydi Diyarbakır mücadele etme zamanı .Haydi Diyarbakır tribünü doldurma zamanı.Sonu muhteşem olacak!

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER