Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Sezon Açılışını Yaptı

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü, 500’e yakın basketbolcusuyla yeni sezona başladı.Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yeni sezonu açtı. Belediyenin spor salonunda düzenlenen açılış törenine Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Sema Koç, Bağlar...

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Sezon Açılışını Yaptı
Bağlar Belediyesi Spor Kulübü, 500’e yakın basketbolcusuyla yeni sezona başladı.

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yeni sezonu açtı. Belediyenin spor salonunda düzenlenen açılış törenine Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Sema Koç, Bağlar Belediye Spor Kulübü Eşbaşkanı Sebahattin Kızılkan ve takım hocalarının yanı sıra oyuncuların aileleri ve Bağlarlı basketbol severler katıldı. Bağlar Belediyesi Yıldızlar Kızlar Antrenörü Remzi Atlı, amaçlarının Türkiye genelinde iyi bir dereceye girip isim yapmak olduğunu belirterek, “Bunu yapacağımıza inandığımız için heyecanlıyız. Böylelikle belediyemizin bize sunmuş olduğu imkanları boşa çıkartmamış oluruz. Fenerbahçe gibi büyük takımlarla oynayıp bir belediyenin ne kadar büyük bir takım olduğunu göstermek istiyoruz. Bu sene bunu yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Belediye olarak en büyük amaçlarının Bağlar halkını sporla tanışmasını sağlamak olduğunu kaydeden Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Eşbaşkanı Selahattin Kızılkan da, yaz okullarında iki bine yakın gence spor yapma imkânı tanıttıklarını söyledi. Kızılkan, “Bunlar arasında yaklaşık beş yüze yakın sporcuyu lisanslı belediye oyuncusu yaptık. Bugün açılışa aileleri ile birlikte gelmişler. Aileleri ile konuştuk, varsa şikayetlerini dinledik. Belediyeden memnuniyetini dile getirdiler hepsi. Onların aldığı her başarı bizim için bir gurur kaynağıdır” diye konuştu.

“EL BEBEK BÜYÜTTÜĞÜM KIZIMI GÖZÜM KAPALI TESLİM EDİYORUM”

Belediyenin Yıldız Kızlar basketbol takımının oyuncularından Aleyna Çelik’in annesi Asude Çelik ise, kızını daha küçükken belediyeye teslim ettiğini belirterek, “Aleyna yaklaşık dört yıldan beri Bağlar Belediyesi Spor Kulübü’nde yer alıyor. Belediyenin her çalışmasını takdirle karşılıyorum. Bilhassa spora verdiği önemi takdire şayan buluyoruz biz aile olarak. Ben belediyeye önyargı ile bakan insanlara seslenmek istiyorum. Bağlar Belediyesi bu işi sahiden çok ciddiye alıyor. Aleyna’yı turnelere gönderirken gözüm arkada kalmıyor. Bu güveni onlar bize vermişler. Belediye kızımın bir ikinci yuvasıdır ve ben zerre kadar endişe duymuyorum. Kızımın ilerde iyi bir basketbolcu olacağına inanıyorum. Hem ailemize bu güveni verdikleri için hem de spora yaptıkları katkılarından ötürü belediyeye teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Sema Koç, Antep’te düzenlenen Akdeniz Yıldız Kızlar basketbol turnuvasında birinci olan oyuncularına spor ayakkabı hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2013, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER