Bağlar Belediyesi'nden 'Haydi Çocuklar Spor Yapma Zamanı' Projesi

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, okulların tatil olmasının ardından maddi durumu iyi olmayan çocuklara yönelik 'Haydi Çocuklar Spor Yapma Zamanı' projesi ile yaz okulu açtı.

Bağlar Belediyesi'nden 'Haydi Çocuklar Spor Yapma Zamanı' Projesi
 Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, okulların tatil olmasının ardından maddi durumu iyi olmayan çocuklara yönelik 'Haydi Çocuklar Spor Yapma Zamanı' projesi ile yaz okulu açtı.

Bağlar Belediyesi spor salonunda düzenlenen yaz okulu açılışına, bayan, erkek ve minikler basketbol kategorisinden oluşan toplam 300 sporcu katıldı. Açılışta, Bağlar Belediyespor Kulüp Başkanı Sabahattin Kızıltan, kulüp yöneticileri ve aileler katılımıyla geçen yılın şampiyonlarına kupaları verildi.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Bağlar Belediyespor Kulüp Başkanı Sabahattin Kızıltan, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel yaz okulu futbol ve basketbol bölümleriyle toplam öğrencilere hizmet vereceklerini söyledi. Kızıltan, "Bayan-erkek basketbol kategorileri ve minik basketbolcular kategorimiz bulunuyor. Basketbol dışında futbol bölümümüz de mevcuttur. En büyük hedefimiz bölge gençlerinin sporla buluşması, gençleri ahlak ve disiplinli bir şekilde yetiştirmektir. Belediyemiz bünyesinde açılan yaz okuluna yoğun talep var. Haftanın 5 günü Sabah, akşam olmak üzere basketbol takımlarımız antrenman ve elemelerle yaz ayını geçirecekler. Türkiye'de ses getiren bir kulübüz, daha ileri gitmek ve başarılar elde etmek için yaz okulunda alt yapıya sporcu yetiştiriyoruz. Bizlere destek olan Bağlar Belediyesi Eşbaşkanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER