Bağlar Belediyespor Şampiyonluğa Adım Adım

Şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden Muş Belediyespor’u 90.dakika golüyle 1-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Bölge 2.Grup’ta namağlup ünvanını ve liderliğini koruyan Diyarbakır ekibi Bağlar Belediyespor, son 4 haftaya büyük avantajla girdi. 2 bine yakın sporseverin izlediği maçın ardında futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Bağlar Belediyespor Şampiyonluğa Adım Adım

Grubunda zirve mücadelesi veren takımların transfer harcamalarına karşın kendi kentindeki futbolcuları bir araya getirip mütevazi imkanlarla kurulan Bağlar Belediyespor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde adım adım şampiyonluğa koşuyor.
Kendisi gibi zirve hedefi olan grubun güçlü ekiplerinden Muş Belediyespor’u ağırlayan Sarı-mavili takım, büyük bir çekişmeye sahne olan ve nefesleri kesen maçtan son dakika golüyle zaferle ayrıldı.
Seyrantepe Spor tesislerinde dolu tribünler önünde oynanan maçın 90.dakikasında sahneye çıkan Faruk Kaya attığı kritik golle takımına 3 puan kazandırdı.


Grubu Lider Tamamlarsa 3.Lig’e Yükselme Play-Off Maçlarına Kalacak
Maçın ardında teknik heyet ve futbolcular, tribünleri dolduran sporseverlerin alkışları arasında sahayı terk ederek büyük coşku yaşadı.
Puanını 27’ye çıkararak liderliğini sürdüren Bağlar Belediyespor, en yakın rakibiyle puan farkını 3'e çıkardı. Grupta 3 maçı kalan Bağlar Belediyespor, 13 Mart Pazar günü deplasmanda üçüncü sıradaki Mazıdağı Fosfatspor’la karşılaşacak.
Sonraki hafta bay olacak. Kalan haftalarda ise Diyarbakır’da Batman 72 Belediyespor ve deplasmanda 1984 Muşspor’la karşı karşıya gelerek grup maçlarını tamamlayacak. Rakiplerine göre 1 maçı fazla olan Bağlar Beledyespor, kalan 3 maçı da kazanıp  grup birincisi olarak 3.Lig'e yükselme Play-Off aşamasına kalmanın hesaplarını yapıyor.

HABERLER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER