BAĞLAR BELEDİYESPOR’DA EKREM ÜŞENLE DEVAM

Bağlar Belediyespor, takımı BAL’a çıkaran başarılı teknik direktör Ekrem Üşen’le yola devam kararı aldı. Genç hoca,”Hedefimiz öncelikle ligde kalmak olacak” dedi.

BAĞLAR BELEDİYESPOR’DA EKREM ÜŞENLE DEVAM
 Bağlar Belediyespor, takımı BAL’a çıkaran  başarılı teknik direktör Ekrem Üşen’le yola devam kararı aldı. Genç hoca,”Hedefimiz öncelikle ligde kalmak olacak” dedi.

 Geçen sezon Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme başarısı gösteren Bağlar Belediyespor’da yönetim, takımı şampiyon yapan teknik heyetle devam kararı aldı. Genç teknik adam Ekrem Üşen ve kurmayları takıma yapılacak transferler için çalışmalara başladı. Yönetim, yeni sezon için hedef olarak ligde tutunmayı belirledi. Bu doğrultuda şampiyon kadro korunarak takviyeler yapılacak.

 Koşan Takım’Hedeflerinin BAL’da kalıcı olmak olduğunu belirten teknik sorumlu Ekrem Üşen,genç ve koşan bir takım oluşturmak istediklerini anlattı. Üşen,”Bizim için yeni olan bir ligde mücadele edeceğiz. Hedefimiz öncelikle ligde kalmak olacak. Buna uygun bir ekip oluşturacağız. Diyarbakır ve bölgeden kaliteli,gelecek vaat eden oyuncular transfer etmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışma yürütüyoruz. İzleyenlere keyif veren bir takım olmayı planlıyoruz” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER