BAĞLAR HASTANESİ'NDEN SPORA DEV HİZMET

Daha önce Amedspor ve Diyarbakırspor'la protokol imzalayarak bu iki kulübün mensuplarına ücretsiz sağlık hizmeti sağlamasıyla dikkat çeken Özel Bağlar Hastanesi,dev bir karara daha imza attı.

BAĞLAR HASTANESİ'NDEN SPORA DEV HİZMET
 Daha önce Amedspor ve Diyarbakırspor'la protokol imzalayarak bu iki kulübün mensuplarına ücretsiz sağlık hizmeti sağlamasıyla dikkat çeken Özel Bağlar Hastanesi,dev bir karara daha imza attı.

Çeşitli spor branşlarında faaliyet  gösteren sporculara,antrenörlere,
hakemlere ve antrenörlere yüzde 35'e varan indirimler uygulanacak.Diyarbakır'daki spor taban birlikleriyle protokol imzalayan hastanenin yönetim kurulu başkanı Zeynep Odabaşı,"Spor ve spora hizmet edenleri çok önemsiyoruz.Onlara bu hizmeti sunmayı bir sosyal sorumluluk olarak kabul ediyoruz" dedi.

Spor Camiasına Özel Hizmet

Bir çok dezavantajlı gruba sağlık alanında sağladığı hizmetler ve kolaylıklarla dikkat çeken Özel Bağlar Hastanesi,spor camiasına yönelik atılımlarında dev bir adım attı.

Amedspor ve Diyarbakırspor'la protokol imzalayarak iki kulübün mensuplarına tam destek veren Özel Bağlar Hastanesi,spor taban birlikleriyle de protokol yaparak değişik spor branşlarında faaliyet gösteren sporculara,antrenörlere,hakemlere ve yöneticilere önemli rakamları bulan indirimler uygulama kararı aldı.

Çok Önemli Bir Hizmet

Aralarında Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir,TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan,ASKF Başkanı Remzi Dayan,TÜFAD Başkanı Samet Karakaş ve diğer spor taban birlikleri yöneticilerinin de bulunduğu heyeti kabul eden Özel Bağlar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Odabaşı,sporu ve spor camiasını önemsediklerini söyledi.Odabaşı,anlaşmanın 1 yıllık olduğunu ancak tarafların memnun kalması halinde önümüzdeki yıllarda uygulamayı kalıcı hale getireceklerini söyledi.

Yüzde 35'lere Varan İndirimler

Daha sonra taraflar arasında protokol imzalandı.Sporcu,hakem,yönetici ve antrenör olduğunu ibraz edenler yüzde 35'lere varan indirimlerden yararlanabilecek.

Spor Adamlarından Teşekkür

Spor taban birliklerinin temsilcileri,bu hizmetin çok anlamlı ve değerli olduğuna dikkat çekerek Özel Bağlar Hastanesi'ne teşekkür etti.Spor adamları,"Tüm hastanelere örnek olması gereken bir hizmet.Spor camiası Özel Bağlar Hastanesi'ne müteşekkirdir" ifadelerini kullandı.

Bayhan'dan Anlamlı Hediye

TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan,spor camiasına ve spora sağladığı destekten dolayı Zeynep Odabaşı'na kahve fincanlarından oluşan hediye takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER