BAL'da Beklenen Gerçekleşti

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'nde beklenen oldu ve play off kaldırıldı.

BAL'da Beklenen Gerçekleşti
Türkiye Bölgesel Amatör Liginde beklenen haber geldi ve statü yeniden değişti.

Daha önce ilk iki sırayı alan takımların Play - Off oynadığı BAL'da bu sezon birinci sırayı alan takımlar direkt olarak 3. Lig'e yükselecek.
Sistemin değişmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirten 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkan'ı Bedirhan Akyol, bu sonucu elde etmede emeği geçen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekillerinden Galip Ensarioğlu ve Cuma İçten'in yanı sıra Eski TFF Tesislerden Sorumlu Asbaşkanı Edip Eren'e teşekkür etti.
Akyol yaptığı açıklamada şunları söyledi;" Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Bölgesel Amatör Lig'inde ciddi bir adeletsizlik söz konusuydu. Doğu ve Güneydoğu'da ki takımlar için daha zor şartlar söz konusuydu. Yoğun baskılarımız ve çalışmalarımıza destek olan TFF Eski yöneticilerimizden Edip Eren ile Diyarbakır Milletvekillerimizden Galip Ensarioğlu ve Cuma İçten'in de emekleriyle beraber bu yanlıştan dönüldü. Huzurlarınızda değerli vekillerimize ve Edip Bey'e teşekkür ediyorum" 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 18:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali camcı
ali camcı - 10 yıl Önce

bedirhan bey ayıptır ayıp edip erenin ne faydası oldu bu memlekete bunları şişirmeyin kardeşim ayıptı yeter diyarbakır spor diye bir şey kalmadı daha ar etmiyorsunuz

SIRADAKİ HABER