BAL'DA NORMAL SEZON BU HAFTA TAMAMLANACAK

BAL 1.Grup'ta 2016-2017 sezonu normal lig periyodu bu hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak. Mardinspor 47,3.Lig'e yükselme Play-Off maçı yapacak.

BAL'DA NORMAL SEZON BU HAFTA TAMAMLANACAK
BAL'DA İLK PERDE KAPANIYOR
BAL 1.Grup’ta normal sezon hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak. Grubu ilk sırada tamamlayan Mardin 47,3.Lig’e yükselme Play-Off maçı oynayacak. Tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak Play-Off maçında Mardin 47’nin rakibi 2.grup birincisi olacak. 2.grup’ta son 2 haftaya girilirken Gaziantep Araban Belediyespor 52 puanla birinci,Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 51 puanla ikinci,50 puanı olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor üçüncü ve yine 50 puanı olan Adıyaman 1954 dördüncü sırada yer alıyor. 1.ve 2.grup birincileri arasında oynanacak Play-Off maçını kazanan takım 3.Lig’e yükselecek. Kaybeden takım ise 3.ve 4.grup birincileri arasında yapılacak Play-Off maçının mağlubu ile oynayacak ve kazanan takım 3.Lig’e çıkacak.

 

YOLSPOR BARAJ MAÇI YAPACAK

BAL 1.Grup’ta son hafta maçları öncesinde son iki sırada yer alan Van Başkalespor ve Bingöl Çeltikspor takımları bulundukları il’lerin amatör liglerine düştü. Ligi 2.sırada bitirmeyi garantileyen Diyarbakır ekiplerinden Bağlar Belediyespor gelecek sezon da BAL’da yer alacak. Yolspor ise Diyarbakır Süper Amatör Lig şampiyonu ile baraj maçı yapacak ve baraj maçını kazanacak takım gelecek sezon Diyarbakır’ı BALda temsil eden 2 takımdan biri olacak.

Son hafta maçlarında 2 Nisan Pazar günü Diyarbakır Yolspor,Seyrantepe tesislerinde Bingöl Çeltikspor’la karşılaşacak. Bağlar Belediyespor ise aynı gün deplasmanda 1960 Silopispor’la karşı karşıya gelecek. İki maç da saat 14.00’da başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER