BAL'ı Hangisi Tadacak

Diyarbakır’ın gelecek sezon BAL’da temsil edecek 3.takım yarın (Pazar) oynanacak Bismil Belediyespor-Yolspor maçıyla belli olacak. Zorlu mücadelede spor kamuoyunun beklentisi dostluk ve centilmenliğin hakim olması.

BAL'ı Hangisi Tadacak
Diyarbakır’ın gelecek sezon BAL’da temsil edecek 3.takım yarın (Pazar)  oynanacak Bismil Belediyespor-Yolspor maçıyla belli olacak. Zorlu mücadelede spor kamuoyunun beklentisi dostluk ve centilmenliğin hakim olması. 

DEV MAÇ SEYRANTEPE’DE 

Diyarbakır’ı gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de Diyarbakırspor ve Erganispor’la beraber temsil edecek 3.takım Bismil Belediyespor mu ya da Yolspor mu olacak?.Bu sorunun cevabı Seyrantepe Spor Tesisleri’nde saat 14.30’da başlayacak karşılaşmada verilecek.

BAL 2.Grup’ta sezonu 53 puanla 3.sırada tamamlayan Bismil Belediyespor,geçen sezon Bağlar Belediyespor’u baraj maçında penaltılarla eleyerek geldiği bu lige devam etmek isterken, Süper Amatör Küme’de oynadığı 22 maçın tamamını kazanarak Diyarbakır amatör futbol tarihinde bu alanda bir ilki başaran Yolspor, ilk kez BAL’e çıkmak istiyor.

BİSMİL’DEN TARAFTARINA CEZA

Zorlu mücadele öncesinde her iki takıma da dostluk ve centilmenlik çağrısı yapıldı. Spor kamuoyu,taraflardan Diyarbakır’a yakışan görüntüler ortaya koymalarını istedi.

Erzurum bölgesinden Ahmet Hilmi Kesici’nin yöneteceği maçta aynı bölgeden Ahmet Güdül ve Rauf Türkmen yardımcı,Halit Özel de 4.hakemlik yapacak.

Bu arada Bismil Belediyespor,daha önce oynanan maçlardaki olayları dikkate alarak taraftar organizasyonu yapmadı. Maça gelecek taraftarların kendi imkanlarıyla geleceği vurgulandı.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2013, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER