Baş Döndüren Hareketlilik

Amedspor’da baş döndüren bir hareketlilik yaşanıyor.Nezir Özer ve Hasan Küçcük takımdan ayrıldı. Burak Taşdemir,Ferat Yaşar,Furkan Yaman ve Serkan İpek’in sözleşmeleri yenilendi. K.Maraşspor’dan stoper Oğuz Özden ile 1 yıllık sözleşme imzalanarak dış transferdeki hareketlilik devam etti. Takım,yeni sezon çalışmalarına ise kendi tesislerinde devam ediyor.

Baş Döndüren Hareketlilik

Yönetim Teşekkür Ederek Yolları Ayırıyor

Amedspor’da hareketli günler yaşanıyor. İç ve dış transferde önemli gelişmeler var. Geçen sezonki kadrodan oyuncular ayrılmaya devam ederken,kadroya takviyeler de sürüyor.

Yönetim takımdan ayrılan Nezir Özer ile helalleşerek kendisine teşekkür ederken,Hasan Küçcük’ün de takımla anlaşamayarak ayrıldığı belirtildi.

Yönetim, Burak Taşdemir,Ferat Yaşar,Furkan Yaman ve Serkan İpek ile anlaşarak sözleşmelerini uzattı.

Dış transfer çalışmaları da devam ediyor. Kahramanmaraşspor’dan stoper Oğuz Özden ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten Açıklama Yapıldı

Kulüpten yapılan açıklamada,”Hem iç hem de dış transfer çalışmalarımız somutlaşmaya devam ediyor. Çalışmalarını sürdüren transfer komitemiz, son olarak TFF 2. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor forması giyen 29 yaşındaki Stoper mevkii oyuncusu Oğuz Özden ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardında geçen sezon Gümüşhanespor formasıyla 9, Kahramanmaraşspor formasıyla 14, toplamda ise 23 maça çıkan tecrübeli sporcu 1 yıllık anlaşmaya varıldı.Sözleşmesini imzalamak üzere kentimize gelen İzmir doğumlu sporcumuz için kulüp tesislerimizde imza töreni düzenlendi. İmza törenine kulüp As Başkan Baran Durmaz, Başkan Yardımcısı Bülent Oğuz ve kulüp yöneticilerimiz katıldı.Sporcumuz Oğuz Özden’in transferi kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun” denildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER