BAŞARI GELDİ,TARAFTAR TRİBÜNLERE SIĞMAZ OLDU

Diyarbekirspor'da başarı grafiğinin artması taraftar sayısının artmasına neden oldu. Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu,Kasımpaşa Erok maçında takıma tam destek veren taraftarlara teşekkür etti.

BAŞARI GELDİ,TARAFTAR TRİBÜNLERE SIĞMAZ OLDU
 3.Lig 2.Grup’ta kritik maçta Kasımpaşa Erokspor’u deplasmanda 3-1 yenerek 3 puanı 3 golle alan Diyarbekirspor,zirve mücadelesi veren Pazarspor,Turgutluspor,Van B.Şehir Belediyespor, Anagold 24Erzincanspor,Yeni Orduspor gibi takımların puan kaybettiği 10.haftanın en kazançlı takımı oldu.

Liderle puan farkını 2’ye indiren Diyarbekirspor’un bu hafta oynadığı iyi futbol da gelecek adına umut verdi. Bu sezon 5 deplasman maçında 3 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 10 puan toplayan takımın dış sahadaki başarısı da ayrıca mutlu ediyor.

TARAFTAR SAYISI GÜNDEN GÜNE ARTIYOR

Mutluluk yaratan bir diğer olay taraftar ilgisinin her maç artması. Esenler Stadı’nda oynanan Kasımpaşa Erok maçında Diyarbekirspor’a ayrılan tribünlerin tamamı dolarken,yer olmadığı için dışarıda kalan bir çok taraftar ev sahibi takımın biletlerini alarak maça girmeye çalıştı. Taraftarlar,maç boyunca destekledikleri takımla maçtan sonra zaferi ‘diren Diyarbekir’ şarkısı eşliğinde kutladı.

Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu,kulübün resmi sosyal medya hesabında açıklama yaparak takımı yalnız bırakmayan taraftarlardan onursal başkan Feyzi İlhanlı’ya kadar herkese teşekkür etti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER