Başarılı Müdüre Başarı Belgesi

Göreve geldiği günden beri gençlere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyükalçacı, tesisleşme ve sportif faaliyetlerdeki başarılı çalışmaları nedeniyle İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay’a başarı belgesi takdim etti.

Başarılı Müdüre Başarı Belgesi

KAYMAKAM BÜYÜKNALÇACI’DAN BAŞARILI MÜDÜRE BAŞARI BELGESİ

Spora yaptığı yatırımlar ve son zamanlardaki tesisleşme hamlesiyle dikkat çeken Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde ilçe kaymakamı, başarılı çalışmaları nedeniyle ilçe gençlik ve spor müdürünü belge ile ödüllendirdi.

Göreve geldiği günden beri gençlere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Kaymakam Güher Sinem Büyükalçacı, tesisleşme ve sportif faaliyetlerdeki başarılı çalışmaları nedeniyle İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay’a başarı belgesi takdim etti.

Kaymakam Büyüknalçacı’nın gençlik için şans olduğunu belirten İlçe Müdürü Bay,”Sayın kaymakamımız gençliğe yönelik çalışma ve projelere büyük destek veriyor. Kendisinin desteği sonucu başarıyla yürütmüş olduğumuz çalışmalar için kendisinden bizzat başarı belgesi almanın onurunu yaşadım. Bu başarı beraber görev yaptığımız arkadaşlarımındır. Devletini en çok seven görevini en iyi yapandır. Teşekkürler kıymetli Kaymakamım.”ifadelerini kullandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER