BAŞKAN İLHAN’LIDAN DESTEK VE UYARI ÇAĞRISI

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, Feyzi İlhanlı, takımın son 5 maçta 11 puan topladığına dikkat çekerek ilk yarıda kalan 7 maçta gerekli puanları alarak devre arasına üst sıralarda gireceklerine inandığını söyledi.

BAŞKAN İLHAN’LIDAN DESTEK VE UYARI ÇAĞRISI
 Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından  Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı,  Feyzi İlhanlı, takımın son 5 maçta 11 puan topladığına dikkat çekerek ilk yarıda kalan 7 maçta gerekli puanları alarak devre arasına üst sıralarda gireceklerine inandığını söyledi.
Her maçın ayrı bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek takıma uyarılarda da bulunan İlhanlı,"Ne yazık ki sezona iyi başlayamadık. Hesapta olmayan kötü sonuçlar aldık. Bu biraz moralimizi bozdu.Taraftarlarımızın da haliyle morali bozuldu. Ancak son 5 haftada çıkışımız var. Son olarak yaklaşık 80 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen deplasmanda galibiyeti kaçırarak berabere kaldık.
'İYİ YERDE DEĞİLİZ AMA UMUDUMUZ FAZLA'
Şu an puan olarak istediğimiz noktada değiliz ancak gelecek için umut veren bir çıkışımız var. 4 gün içinde çok önemli iki maça çıkacağız. Hedefimiz 6 puan almaktır. Yarınki Yomraspor maçını seyircisiz oynadıktan sonra cezamızı tamamlayacağız. 12.adamımız olan ve takım için büyük güç olan taraftarlarımızın eksikliğini fazlasıyla hissettik.Buna rağmen evimizdeki 4 maçın 3'ünü kazandık ama taraftar desteği ile oynamanın avantajı farklıdır. Yarınki maçtan sonra inşallah bu avantajı da kullanacağız.

'4 GÜNDE 6 PUAN ALMALIYIZ'
Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güveniyorum. Kötü başlayan filmin sonunu mutlu sonla tamamlayacaklardır.Her maçın ayrı bir önemi var.Yomraspor ve Zara Belediyespor maçlarının önemini kelimelerle anlatmak mümkün değil. 4 günde 6 puan alma şansımız var ve bunun için sahada terimizin son damlasına kadar mücadele etmeliyiz. Gereksiz yere görülen kartlar için teknik heyetimiz gerekli uyarıları yapıyor. Ben de bu konuda takımı mağdur etmemeleri için futbolcularımızı dikkatli davranmaya çağırıyorum.Hem bize hem kendi emeklerine yazık oluyor. Halk ve taraftar bizden başarı bekliyor. Galip geldikçe her şey daha güzel olacak. Bunu sağlamak elimizdedir.
'STORE HİZMETE HAZIR,KALİTE YÜKSEK,FİYATLAR CAZİP'

Kentimize ve taraftarımıza layık olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Taraftar store istedi,biz de gerekeni yaptık. 1 yıllık çalışma sona erdi. Atatürk Stadı karşısında hizmet verecek Diyarıum hazır. Kısmet olursa Zara Belediyespor maçından önce satışlara başlayacağız ve daha sonra görkemli bir açılış yapmayı planlıyoruz. Ürünler için kaliteden ödün vermedik. Kimsenin aklında piyasadaki kötü örnekler kalmasın. Biz çok kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla halkımızla buluşturuyoruz. Büyük bir projeyi hayata geçiriyoruz. Lisanslı ürünlerimizin satışları ile başlayacağız.Hem toplu hem perakende ve hem de internet üzerinden online satışlar yapılacak.Yurt içi ve yurt içinde talep eden tüm Diyarbakırspor sevdalılarına lisanslı ürünleri ulaştıracağız. İlk etapta kâr etmeyi düşünmedik,bu nedenle fiyatları neredeyse maliyetine belirledik. İstedik ki herkes bu ürünleri alabilsin.
'BÖLGENİN MALZEME İHTİYACINA UYGUN KOŞULLARLA CEVAP VERECEĞİZ'

İkinci etapta gerek bölgedeki spor kulüpler,gerekse okullar,dernekler ve kurumların ihtiyaçlarına cevap vermeyi planlayan projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Yine bölge koşullarına uygun fiyatlarla istedikleri ürünleri hazırlayıp kendilerine ulaştıracağız. Yani Diyarıum hem kendi taraftarlarımıza hem de tüm spor bileşenlerine hitap edecek. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Büyük bir emek ve maliyetle projeyi hazırladık. Burası bizim değil,Diyarbakır'ın ortak paydasıdır. Biz sadece hayata geçirdik,halkımız sahiplenmeli.Neden İstanbul ve diğer şehirlerdeki firmalara muhtaç olalım?.İşte bakın kendi markamız ve üretimimiz olacak" dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER