Başkan Sessiz, Yönetici Cevap Verdi

Diyarbekirsporlu futbolcu Yusuf Yağmur'un iddialarına kulüp başkanı Nurullah Edemen, sessiz kalırken, yönetici Remzi Dinar sosyal medyadan cevap verdi.

Başkan Sessiz, Yönetici Cevap Verdi
Amedspor yöneticisi Remzi Dinar sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamayı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz. İşte O Açıklama;

“İstediği parayı alamayan sevdiğim de bir arkadaşımız beraber emek verdiğimiz bir futbolcunun sözleri üzerine iki kelam edelim. Ayrıntılı açıklama yapacağım demişti, bence henüz kaba bir yazı olmuş. Ayrıntılara biraz daha girmesi gerekmektedir. Dar bir çerçeveden ve gücüne güç katmaya çalışma çabası var çünkü başka isimleri de anarak kendi başlattığı iç savaşına sürüklemeye çalışıyor. İç savaş diyorum sebebi bu arkadaşın henüz vardığı noktayı özümseyememesi ve kendisinin dahil olmadığı Amedspor’un başarılı olacağı korkusudur.

Sözleşmesi biten bir oyuncunun herhangi bir takımla anlaşması olağan bir durumdur. Yalnız başka takımla anlaştıktan sonra yazdırılan bu yazıları paylaşması gerçekten garip karşılanmıştır. İnsanların olaylara bakış açılarında farklılıklar olduğu ve anlayışları çerçevesinde tanımlama yaptıkları bir gerçektir ki bu arkadaşımızda bunu net bir şekilde gördük. 2015-2016 sezonunda ortaya koyduğu müthiş performans ortadadır. Yönetim de ödül olarak her ne kadar kendisi % 284,6 artış istese de % 153,8 bir artışa gitmiştir. 2016-2017 futbol sezonunda da bu arkadaşımızın ortaya koyduğu performans ortadadır. Hayatın her alanında olduğu gibi ödülün yanında ceza da olmalıdır.

Eğitim biliminin temel yaklaşımlarından biridir ödül ve ceza yöntemi. Arkadaşımızın geçen seneki performansına dayalı olarak % 9 bir düşüş teklif edilmiştir. Ama %153,8 artışın olduğu yerde esamesi okunmayan %9 düşüşe verilen tepki, %25 artış isteğidir ki arkadaşımız bu yüzden Amedspor ile anlaşmamıştır. Her ne kadar “ben performansımın düştüğünü kabul etmiyorum, çok iyi oynadığımı düşünüyorum” dese de bu işin düşünce gücüyle gerçekleşmediği hepimizin bildiği bir gerçektir. Bu arkadaşımızın söyledikleri Çoklu Dünya Hipotezi kurallarına aykırı değildir. Kuantum fiziğini inkar ettiğimizden değil yanlış anlaşılmasın:). Hipotezlerden sıyrılalım ki bu sözlerin Amedspor’u izleyen halkımıza yapılmış hakaretler olduğunu bilsin.

FEDA: BİR AMAÇ UĞRUNDA BİR DEĞER VEYA VARLIKTAN VAZGEÇME, UĞRUNA VERME

Feda, bir amaç uğrunda bir değer veya varlıktan vazgeçme, uğruna verme. Yukarıda sözlük anlamını yazdığım “feda” kelimesi bu arkadaş tarafında kullanılmış. Sözlük anlamına tekrar tekrar bakmasını öneriyorum. % 284,6 artış istemek mi feda, %153,8 artış almak mı feda, beklenen performansı sergilememesine rağmen % 25 artış istemesi mi feda, benden yüksek ücreti kimse almayacak demek mi feda? Yanlış anlaşılmasın futbolculuğuna diyecek sözüm yok. İyi bir futbolcu olduğunu kabul etmekle birlikte bunu sahaya ne kadar yansıtmış olduğu da önemlidir. Şimdi kâr meselesine gelelim. Kim kar ediyor? Bunu biraz daha açması gerekmez miydi? Ortada kâr eden biri varsa futbolcudur. Ne yönetimin ne de taraftarın cebine para girmiyor bu etkinlikleri yaparken.

Eğer bir kesinti yapılmışsa bu da Amedsporumuzun kasasına girmiştir. Bu husus karşısında taraftarın kendi takımı lehine yorum yapacağından şüphem yoktur. Amedspor’a karşı bir yapılanmanın olduğu ve bu kardeşimizin rehin alındığı algısı hasıl olmuştur”

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER