BATMAN'DA DOSTLUK RÜZGARI

Batman Petrolspor-Diyarbekirspor hazırlık karşılaşmasına sahada ve tribünde dostluk görüntüleri damga vurdu. Maçı 3-0 kazanan Diyarbekirspor,lige hazır bir görüntü sergiledi.

BATMAN'DA DOSTLUK RÜZGARI
 2 Eylül’de başlayacak yeni sezonda 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Batman Petrolspor ile 3.Lig 3.Grup’ta ter dökecek olan Diyarbekirspor,Batman ekibinin sezon açılışında karşı karşıya geldi. Diyarbekirspor, Mustafa Aydoğdu,Emre Tosun ve Aziz Ceylan’ın golleriyle maçı 3-0 kazandı.

15 bin seyirci kapasiteli yeni Batman stadı hazır olmadığı için yıkım için gün sayan 16 Mayıs Stadı’nda oynanan maçta dostluk rüzgarları esti. Diyarbekirsporlu taraftarlara ayrılan tribünler sıcak havadan dolayı zor anlar yaşatınca Yeşil-Kırmızılı taraftarlar,kapalı tribünde bulunan ev sahibi takım taraftarlarının arasına alındı.

 

Dostluk Rüzgarı Esti

 

İki takım taraftarları hem birlikte maç izledi,hem beraber tezahürat yaparak dostluk adına güzel görüntüler oluşturdu. Maçtan önce iki takımın tribün liderleri, futbolculara çiçek verdi. Maçın ardında Batmanlı sporseverler, sahadan 3-0 galip ayrılan konuk takımı alkışlarla uğurladı.

Maçtan sonra Batman Petrolspor yönetimi, Diyarbekirspor kafilesine TPAO Kristal Park Tesisleri’nde dostluk yemeği verdi. Diyarbekirspor yönetimi,gösterilen ilgiden ve dostluktan dolayı Batman halkına,yönetimine teşekkür etti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER