BAYDEMİR’DEN PANKARTLI KUTLAMA

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 2. Lig'e çıkmayı garantileyen Sarı-Kırmızılı takımı şehrin işlek caddelerine astırdığı pankart ve afişlerle kutladı. Baydemir, maçlara gelmemesiyle dikkat çekiyor.

BAYDEMİR’DEN PANKARTLI KUTLAMA
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 2. Lig'e çıkmayı garantileyen Sarı-Kırmızılı takımı şehrin işlek caddelerine astırdığı pankart ve afişlerle kutladı. Baydemir,  maçlara gelmemesiyle dikkat çekiyor.

MAÇLARA İLGİ GÖSTERMİYOR

Sporseverlerin bu sezon hiçbir maçta tribünde görmediği Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir,bu durumu programlarının yoğunluğuna  ve sporu siyasete alet etme düşüncesine bağlıyor. Ancak  Baydemir, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2. Lig'de başarılar dileriz" mesajını içeren pankartları şehrin çeşitli caddelerine astırarak, başarıdan duyduğu memnuniyeti gösterdi.Büyükşehir Belediyespor, 5 Mayıs Pazar günü Diyarbakır'da şampiyonluk şöleni düzenliyor. Sarı kırmızılı kulüp, Bergama Belediyespor ile Atatürk Stadı'nda oynayacağı ligin son maçında şampiyonluk kutlaması yapacağını Diyarbakır'ın çeşitli yerlerindeki bilboardlardan duyuruyor.

HEDEF KALAN MAÇLARI KAZANMAK

Bu arada şampiyonluğunu ilan ederek 2. Lig'e çıkmayı garantileyen sarı kırmızılı ekip, sezonun son 2 maçından 6 puan almayı hedefliyor.

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, prestij maçı olan Fatih Karagümrük'e sahalarında yenildikleri için çok üzgün olduklarını, ama kalan son iki maçlarını kazanıp kendilerini affettireceklerini söyledi.

Yenilgiyi hem kötü bir hakem yönetimine hem de şampiyonluğu garantilemenin rehavetine bağladıklarını ifade eden Kılavuz, tüm çalışmaları 5 Mayıs’ta Atatürk Stadı’nda yapacakları şampiyonluk kutlamaları üzerine yoğunlaştırdıklarını söyledi.

‘HALKLA BERABER KUTLAMAK İSTİYORUZ’

Kılavuz,şöyle konuştu:"Sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala garantilediğimiz 2. Lig'i tüm halkımıza armağan ediyoruz. Bu kent ve bu halk her türlü şampiyonluğu hak ediyor. Sezonun kalan son iki maçına genç ağırlıklı bir kadroyla çıkmayı planlıyoruz. Gençlerimize şans verip, tecrübe kazanmalarını sağlayacağız. Ama galibiyet hedefimiz değişmeyecektir. Kalan son iki maçımıza kazanmak için çıkacağız. 5 Mayıs Pazar günü Atatürk Stadı'nda oynayacağımız ligin son maçın ardından şampiyonluk kutlamaları yapacağız. Bu kutlamaları tüm halkımızla birlikte yapmak istiyoruz. Bu nedenle tüm halkımızı şampiyonluk kutlamalarına davet ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2013, 02:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER