BELEDİYE BAŞKANLARI DİYARBEKİRSPOR’UN MAÇLARINDA NİYE YOK?

Amed sfk ‘YI kendi takımları olarak görüp maddi destek sunan ve maçlarına gelen belediye başkanlarının kentin diğer takımı olan Diyarbekirspor’a ilgisiz kalması tepki çekiyor. Belediye başkanlarının tutumunu eleştiren taraftarlar,”Diyarbekirspor’a olan bu tavır neden?.Siyasette ötekileştirilmekten şikayet edenler neden sporda ötekileştirme yapıyor?” diyerek tepki gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANLARI DİYARBEKİRSPOR’UN MAÇLARINDA NİYE YOK?
 Amed SFK ‘YI kendi takımları olarak görüp maddi destek sunan ve maçlarına gelen belediye başkanlarının kentin diğer takımı olan Diyarbekirspor’a ilgisiz kalması tepki çekiyor. Belediye başkanlarının tutumunu eleştiren taraftarlar,”Diyarbekirspor’a olan bu tavır neden?.Siyasette ötekileştirilmekten şikayet edenler neden sporda ötekileştirme yapıyor?” diyerek tepki gösterdi.
‘Başkanları Maçlarda Görmek İstiyoruz’
Diyarbakır’daki belediye başkanlarının kentteki spor kulüpleri arasında ayrım yaptığını ve çifte standart uyguladığını düşünen Diyarbakırsporlu taraftarlar bu durumdan rahatsız. Belediye başkanlarının tüm  kulüplere eşit mesafede olması gerekirken,tam tersine bir tablo sergilediğini belirten taraftarlar,Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı başta olmak üzere belediye başkanlarının bugüne kadar Diyarbekirspor’a hiçbir destek vermemesinin ve maçlara dahi gelmemesinin üzücü olduğunu dile getirdiler. Taraftarlar,”Halkın idaresini temsil eden başkanlarımızı,halkın sahiplendiği takımımızın maçında görmek istiyoruz” dediler.

Belediye başkanlarının bu tepki ve ‘maçlara gelin’ çağrılarına nasıl cevap vereceği merak ediliyor.

‘Başkanlar Bu Tutumdan Vazgeçmeli’
Belediye başkanlarının herkese eşit olması gerektiğini belirten taraftarlar,”Belediye başkanlarımız siyasetten ötekileştirilmekten şikayet eden bir siyasi anlayıştan geliyor. Ne yazık ki şimdi kendileri sporda ötekileştirme yapıyor. Siyasetten uzak olan,hiçbir partinin,devletin ve belediyelerin güdümünde olmayan kentin diğer kulübü Diyarbekirspor2a karşı çifte standart uyguluyorlar. Kaldı ki o kulübün yönetimi ve taraftarları da bu halkın değerleridir. Bugüne kadar bırakın maddi ve manevi destek sunmayı, hiçbir maçında dahi başkanları göremedik. Bu tutumun değiştirilmesini ve belediyelerin ayrım yapmadan kent sporunu sahiplenmesini istiyoruz.” diye tepkilerini dile getirdiler.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER