Belediyesporumuz Alanya’da kampa girdi.

Spor Toto 2. Lig’den PTT 1. Ligi’ne yükselme Play-Off çeyrek final ilk maçında Alanyaspor’a 1-0 mağlup olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ekibimiz,rövanş maçı için Alanya’ya kampa girdi.

Belediyesporumuz Alanya’da kampa girdi.
 Spor Toto 2. Lig’den PTT 1. Ligi’ne yükselme Play-Off çeyrek final ilk maçında  Alanyaspor’a 1-0 mağlup olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ekibimiz,rövanş maçı için Alanya’ya kampa girdi.

Diyarbakır’daki çalışmalarını tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Salı günü oynanacak rövanş maçı için Alanya’ya gitti. Uçakla Antalya’ya giden kafilenin buradan da karayolu ile Alanya ilçesine geçti.Tüm hesaplar ilk maçtaki dezavantajlı skoru avantaja çevirecek skoru elde etmek üzerine kurulurken, Alanya’da kampa bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yöneticilerimizden As Başkan İhsan Uğur Futbol Şube Sorumlumuz Cemal Doğrul  takıma moral vererek turun geçileceğine olan inancını dile getirdiler.

Ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımımızın Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar ve ekibinin nezaretinde Alanya’spor maçının son provasını yapan takımımız idmanda sporcularımızın moralli ve neşelerinin bir hayli yüksek oluşları gözlerden kaçmadı…

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
şiyar arjin
şiyar arjin - 10 yıl Önce

sanki ilk maçı kazanmışlar,takımın moralli ve neşeli olduğu yazılmış,allah aşkına bu kadar para harcanmış,ligin en pahalı takımlarından 5. sıradan play-ofa girmiş ligin ilk iki sırasındaki takımlardan 12-14 puan fark yemiş ve bu kolay gurupta.... halen başarılı yönetim ve teknik heyet edebiyatı....bu takım şampıyonluk parolasıyla yola çıkmadımı...?ve en acısı hiç kimse sorgulamıyor...yazık...ne yerli bir futbolcunuz....(abdullah ve barış onlar lejyoner artık)ne yerli bir hocanız var.... bu portreye ağlamak lazım...kendi modelini oluşturabilecek konuma sahipken bu pervasızlık bu sorumsuzluk bu alanda varolmak için ucuz spor oyunların(siyasetini) yapmak çok küçük ve alçatıcı...bu kısır düngüyü spor anlamında,anlamak mümkün değil ve en kötüsüde spor basını bu konularda hiç bir katkı sunmuyor çünkü onlarda memnun...çünkü onlarda varolma peşinde herkes kendi rantında.....olan hiçbir günahı olmayan bu memleketin genç spocuları ve spor hocalarına.....saygılar yazıyı yayınlarsanız sevinirim..

SIRADAKİ HABER