BEYAZ TEBEŞİR TESİSLERİ MODERNLEŞİYOR

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan ödeneklerle spor tesislerinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

BEYAZ TEBEŞİR TESİSLERİ MODERNLEŞİYOR
 Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan ödeneklerle spor tesislerinde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Bu tesisler arasında yer alan Bağlar ilçesindeki Beyaz Tebeşir Tesisleri’nde sona geliniyor.


Saha zemini yenilenen,çevre düzenlemesi yapılan,tribünleri bakımdan geçirilen ve bir çok eksiği giderilerek büyütülen tesis yeni  bir görüntü kazandı.

Genel Yardımcısı İnceledi

Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altınsoy,Diyarbakır’a gelerek çalışmaların devam ettiği tesislerde incelemelerde bulundu. Altunsoy’un inceleme yaptığı tesisler arasında Beyaz Tebeşir Tesisleri de yer aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımını bitirdiği Mardin Yolu’ndaki spor kompleksi faaliyetlere açılırken,faaliyetlerin devam ettiği Seyrantepe’de ise bir yandan da yenileme ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Bu arada Genel Müdür Yardımcısı Altınsoy,atıcılık poligonunu da ziyaret ederek antrenörler ve sporcularla sohbet etti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER