BİNGÖLSPOR’A NİHAT ÖZDEMİR DESTEĞİ

Yıllardan beri Doğu ve Güneydoğu kulüplerine maddi destek sunmasıyla bölge halkının gönlünde taht kuran Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir,12 Bingölspor’a da destek oldu

BİNGÖLSPOR’A  NİHAT ÖZDEMİR DESTEĞİ
 Yıllardan beri Doğu ve Güneydoğu kulüplerine maddi destek sunmasıyla bölge halkının gönlünde taht kuran Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir,12 Bingölspor’a da destek oldu. Özdemir,kendisini ziyaret eden Yeşil-Beyazlı kulübün yöneticilerine yaptığı açıklamada kulübe forma reklamı ve sponsor desteği sunacağını kaydetti. 12 Bingölspor Onursal Başkanı Reşat Yılmaz, bölge sporunun destekçisi olan Özdemir’e bu önemli dönemde yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek isminin yazılı olduğu 12 numaralı formayı hediye etti.

 Geçen sezon Amedspor,Diyarbekirspor ve Batman Petrolspor’un aralarında bulunduğu bir çok kulübün kamp giderlerini karşılayan Özdemir, ayrıca Diyarbekirspor ve Batman Petrolspor’a forma reklamı vererek sponsor olmuştu. Özdemir’in bölge kulüplerine olan desteğini bu sezon da sürdüreceği kaydedildi. Bölgedeki spor adamları, Özdemir’in bölge sporuna yaptığı katkılardan memnun. Spor adamları,”Özdemir’in bu tutumu bir nebze de olsa kulüplere nefes veriyor”  dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER