Bir anahtar Vali'ye, diğeri Baydemir'e

13 Temmuz’da yapılacak kongrede yönetimi almak isteyen taraftar gruplarının dikkat çekici bir planı var. Buna göre kulüp tesislerinin bir anahtarı Vali Cahit Kıraç’a,diğeri de Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir’e verilerek efsanenin kapanmaması için sahip çıkmaları istenecek.

Bir anahtar Vali'ye, diğeri Baydemir'e
YA YÖNETİM OLUŞACAK YA DA..

45 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen ve sahipsizlik nedeniyle kapanma aşamasına gelen Diyarbakırspor’da tüm gözler 13 Temmuz Cumartesi günü yapılacak kongreye çevrildi. Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongrede bu defa çoğunluk şartı aranmayacak. Yönetim oluşmadığı takdirde tutanaklar Dernekler İl Müdürlüğü’ne teslim edilecek ve yasal süreç işletilerek kapatma davası açılacak.
Halen kayyum görevini yürüten Abdülkadir Duran’ın kulübe zarar verdiği görüşünde birleşen taraftar grupları ilginç bir plan hazırladı.

‘KAPATACAKSA ONLAR KAPATSIN’

Kongre günü divana liste verecek olan dernekler,yönetimi Duran’dan devraldıktan sonra Vali Cahit Kıraç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in kapısını çalacak. Görüşme talepleri kabul edilmediği takdirde kulüp tesislerinin iki anahtarı valilik ve belediyeye verilerek kulübün kapanmaması için bir anlamda sorumluluk kentin en önemli iki yöneticisine verilecek. Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay,”İstenilirse Diyarbakırspor rahatlıkla kurtarılabilir. Bunu yapması gerekenler de bu kentin atanmış ve seçilmiş yöneticileridir. Biz de topu onlara atacağız. İnşallah onlar da gerekeni yapar.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2013, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER