BİR BAŞKADIR AKDENİZ AKŞAMLARI (7-0)

Amedspor,Mersin deplasmanından 7-0'lık galibiyetle dönerek yeni sezona lider başladı. Sahaya giren Mersinli bir taraftar Deniz Naki'ye yumruk atarak büyük bir skandala neden oldu.Amedspor,cevabı 7 golle verdi.

BİR BAŞKADIR AKDENİZ AKŞAMLARI (7-0)
 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefi ile sezona hazırlanan Amedspor,2017-2018 sezonuna tarihi bir galibiyetle başladı.Transfer yasağı nedeniyle sahaya genç oyuncularla çıkan Mersin İdman Yurdu’nu 7-0 gibi tarihi bir sonuçla mağlup ederek ilk haftayı lider tamamladı. 

 

DENİZ NAKİ'YE ÇİRKİN SALDIRI

Maç öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu’nun yasak kararı nedeniyle tribüne girmelerine izin verilmeyen Amedsporlu taraftarlar,Mersinli taraftarların olduğu yerden içeri girmeye çalıştı,buna izin vermeyen polisler ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Polisler,taraftarları güç kullanarak stattan uzaklaştırdı. Maçın başında Mersinli bir taraftar sahaya girerek Amedspor kaptanı Deniz Naki’ye saldırdı.Bu şahıs polis tarafından göz altına alındı.

 

TİMUR KOSOVALI'NIN GECESİ

Gollerin yağmur gibi geldiği akşamda açılışı 33.dakikada Şahin Şafakoğlu yaptı ve Amedspor’u 1-0 öne geçirdi. Daha sonra sahneye çıkan golcü Timur Kosovalı arka arkaya 3 gol atarak skoru 4-0’a getirdi. Deniz Naki skoru 5-0’a taşırken,geceye son noktayı Selçuk Kaban’ın 2 golü koydu ve maç 7-0 sonuçlandı.

İlk haftayı lider tamamlayan Amedspor,bu hafta liglerde maç olmadığı için dinlenecek ve 10 Eylül’de kendi sahasında Sivas Belediyespor’la karşılaşacak. Bu maç Amedspor’un geçen sezondan kalma cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2017, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER