Bİr İstemi Gitti, Bir İstemi Affedildi

Amedspor yönetimi, Anagold 24Erzincanspor’la oynanan maçta kendi aralarında kavga ettikleri için kadro dışı bıraktığı futbolculardan Mehmet Sıddık İstemi ve Kurtuluş Yurt ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Aynı olaya karıştığı için kadro dışı bırakılan Muhlis İstemi ise affedilerek kamp çalışmalarına dahil edildi.

Bİr İstemi Gitti, Bir İstemi Affedildi

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Amedspor’da maç sırasında birbirleriyle kavga eden 3 futbolcu ile ilgili karar belli oldu. Kardeşlerden Mehmet Sıddık İstemi ile yollar ayrıldı, Muhlis İstemi affedildi. Kaleci Kurtuluş Yurt’tan da kulüp bulması istendi.

Amedspor yönetimi, futbolculardan Mücahit Çakır ve Çağatay Yılmaz ile de yollarını ayırdı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdüren Amedspor, 16 Ocak’ta başlayacak ikinci yarının ilk haftasında Uşakspor’la yapacağı maç için kente gelmeyerek Antalya’dan Uşak’a geçecek.

Takviye İçin Arayışlara Devam

Yönetimin takıma takviye yapmak için transfer çalışmaları da devam ediyor. Teknik heyetin bazı mevkilere takviye yapmak için yönetime talepte bulunduğu ve bir çok oyuncu ile temas kurulduğu ifade edildi.

Kovid-19 testi pozitif çıktığı için tedavisi kamp dışında devam eden teknik direktör Aykan Atik’in yokluğunda takım çalışmalarını yardımcı antrenörler nezaretinde sürdürüyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER