BİR YASAK DA DİYARBEKİRSPOR'A.TARAFTAR BAYBURT'A GİDEMİYOR

Bölge takımlarına karşı yasakçı zihniyete devam Diyarbekirspor’un Bayburt’ta oynayacağı sezonun en önemli maçlarından birisinin öncesinde taraftarlara son dakika transfer yasağı geldi.

BİR YASAK DA DİYARBEKİRSPOR'A.TARAFTAR BAYBURT'A GİDEMİYOR
 Bölge takımlarına karşı yasakçı zihniyete devam

Diyarbekirspor’un Bayburt’ta oynayacağı sezonun en önemli maçlarından birisinin öncesinde taraftarlara son dakika transfer yasağı geldi.

Bir Yasak Da Diyarbekirspor’a…

Pazar günü oynanacak maça gitmek için hazırlık yapan ve Bayburt’lu taraftarların da açıklama yaparak davet ettiği Diyarbekirspor’lu taraftarlar maça az bir süre kala gelen yasakla şok oldu. Açıklama yapan taraftarlar,”Bu yasaklar kentin sahipsiz olduğunun göstergesidir. Bu kentin vekilleri,mülki amirleri ve STK’ları nerede,neden sesleri çıkmıyor?” diyerek tepki gösterdi.

Bayburt’lu Taraftarların Davetine Rağmen

Amedspor’a son iki yılda uygulanan deplasmandaki taraftar yasakları, son zamanlarda kentin diğer takımı Diyarbekirspor’a da uygulanmaya başlandı. İki hafta önce Cizre’de oynanan Cizrespor maçından sonra bu kez de Pazar günü oynanacak ve kazananın lider olacağı Bayburt  İl Özel İdarespor maçı için Yeşil-Kırmızılı takıma taraftar yasağı geldi. Hem de ev sahibi Bayburt  İl Özel İdarespor’un taraftar grubu Gadalar’ın Diyarbekirspor’lu taraftarlara dostluk mesajı göndererek maça davet ettikleri bir dönemde.

“Diyarbakır,Sahipsiz Bir Kent Oldu”

Hafta boyunca maça gitmek için hazırlık yapan ve Cumartesi günü yola çıkmayı hedefleyen Yeşil-Kırmızılı taraftarlar, son dakikada gelen bu haberle şok oldu. Yasak kararına sosyal medyada tepki gösteren taraftarlar, yasaklara ve haksızlıklara karşı çıkmayan kent yöneticileri,STK’lar ve milletvekillerine de sert sözlerle yüklendi. Diyarbakır’ın her alanda olduğu gibi sporda da sahipsiz olduğunu belirten taraftarlar,” Bu yasaklar kentin sahipsiz olduğunun göstergesidir. Bu kentin vekilleri,mülki amirleri ve STK’ları nerede,neden sesleri çıkmıyor?” diyerek tepki gösterdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER