Biri Geliyor Diğeri Gidiyor

Yeni Diyarbakırspor’da transfer görüşmeleri hızlı başladı. İstanbul’daki görüşmelere iki günde 20 futbolcu katıldı. Hafta sonuna kadar ilk transferlerin açıklanması bekleniyor.

Biri Geliyor Diğeri Gidiyor
Yeni Diyarbakırspor’da transfer görüşmeleri hızlı başladı. İstanbul’daki görüşmelere iki günde 20 futbolcu katıldı. Hafta sonuna kadar ilk transferlerin açıklanması bekleniyor.

YOĞUN GÖRÜŞME TRAFİĞİ

Teknik Direktör Cafer Aydın’ın da hazır bulunduğu Başkan Feyzi İlhanlı’nın ofisinde yapılan görüşmeleri yöneticiler yürütüyor. Şu ana kadar 2.Lig ve 3.Lig’deki çeşitli kulüplerde forma giyen 20 futbolcu ile masaya oturulduğu ifade edilirken,görüşme trafiğinin gelecek hafta sonuna kadar devam edeceği kaydedildi. Teklif yapılan futbolculara düşünme süresi verilirken,hafta sonuna kadar ilk isimlerin açıklanması bekleniyor.

‘İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ’

Şu ana kadar bir çok futbolcu ile temas kurup görüşme yaptıklarını belirten Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi,”Onlara kulübümüzün hedefinin şampiyonluk olduğunu anlatıyoruz. Hedef ve vizyonumuzu dile getiriyoruz. Onların görüş ve şartlarını aldıktan sonra düşünme süresi veriyoruz. Şu ana kadar 20’den fazla futbolcu ile yüz yüze görüştük. Bunlar kendi takımlarında oynayan,şampiyonluk hedefine uygun kalitede futbolculardır. Görüşme trafiğimiz gün geçtikçe artacaktır. Hafta sonuna kadar inşallah bir çok ismi açıklamış olacağız.” dedi.

‘YAŞ KRİTERİ MAĞDUR EDİYOR’

3.Lig’de uygulanan yaş kriterinin hem futbolcuları hem kulüpleri mağdur ettiğini de anlatan Tanrıverdi,TFF’nin önümüzdeki günlerde bu konuda toplantı yapacağını söyledi. Tanrıverdi,”25 yaşın üstünde olan 6 futbolcuyu kadroya alıp bunların 4’ünü oynatabiliyoruz. Bu haksız bir uygulamadır. Mağduriyet yaratan bu uygulama ile ilgili TFF bir karar verecek. Bu uygulama kaldırılırsa hem kulüpler hem de futbolcuların önü açılır.” İfadelerini kullandı.

İLK ÇALIŞMA DİYARBAKIR’DA

İki etaplı kamp yapacaklarını dile getiren Tanrıverdi, Temmuz’un ilk haftasında Diyarbakır’da ön çalışma yapıp daha sonra şehir dışındaki bir bölgeye gideceklerini de kaydetti. Tanrıverdi,”Önce Diyarbakır’da çalışacağız. Teknik heyetin isteğiyle bir ön çalışma olacak. Böylece futbolcular da Diyarbakır’a gelmiş olacak. Daha sonra uygun bir yerde uzun süreli kamp yapacağız. Yeni kurulan bir kadro olacağı için çok çalışmalıyız. 1 Eylül’de başlayacak lige kadar eksiklerimizi gidereceğiz.” şeklinde konuştu.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER