Bitsin Bu Hasret, Ligler Efsane İle Şenlensin

Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi final maçında yarın Ankara Osmanlı Stadında 76 Iğdır Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. TRT Kurdi'nin Kürtçe ve Türkçe çift dilli anlatım seçeneğiyle canlı yayınlayacağı maçı kazanması durumunda 2012-2013 sezonunda veda ettiği 3.Lig'e 9 sezon sonra yükselecek.

Bitsin Bu Hasret, Ligler Efsane İle Şenlensin


Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi final maçında yarın Ankara Osmanlı Stadında 76 Iğdır Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

TRT Kurdi'nin Kürtçe ve Türkçe çift dilli anlatım seçeneğiyle canlı yayınlayacağı maçı kazanması durumunda 2012-2013 sezonunda veda ettiği 3.Lig'e 9 sezon sonra yükselecek.

Diyarbakır'da nefesler tutuldu, 53 yıllık efsane kulüp Diyarbakırspor'un yeniden profesyonel liglere dönüşü için gözler Ankara'da oynanacak final maçına çevrildi.

TFF tarafından pandemi nedeniyle sıkıştırılmış fikstür ile oynanan ligde grup aşamasını lider tamamladıktan sonra çeyrek finalde Bağlar Belediyespor'u 2-1 ve yarı finalde de Gaziantep Ankasspor'u 3-2 yenerek finale kalan Yeşil-Kırmızılı takım, Ankara Osmanlı Stadında saat 17.00'da başlayacak final mücadelesinde 76 Iğdır Belediyespor'u yenerek 9 yıllık 3.Lig özlemine son vermek istiyor.

Maçı TRT Kurdi Yayınlayacak

Sakatlıkları bulunan Sercan Bıyıklı ve Ramazan Kaya forma giyemeyecek.

Ankaragücü tesislerinde son çalışmasını yapan Diyarbakırspor maç saatini beklemeye başladı.

TRT Kurdi tarafından naklen ekrana getirilecek final maçında Ankara bölgesi hakemi Efe Tanrıverdi düdük çalacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER