BÖLGE FUTBOLUNU EKRANA KİLİTLEYEN PROGRAM

TRT Kurdi’de Pazar gecesi yayınlanan ‘Futbola Heremê Taybet ‘ (Bölge Futbolu Özel),Türkiye liglerinde yer alan Doğu ve Güneydoğu takımlarının maçlarını yayınlayan tek program olması nedeniyle her geçen hafta büyük rağbet görüyor. Bu hafta da bölge futbolunun nabzı bu programda attı.

BÖLGE FUTBOLUNU EKRANA KİLİTLEYEN PROGRAM
 TRT Kurdi’de Pazar gecesi yayınlanan ‘Futbola Heremê  Taybet ‘ (Bölge Futbolu Özel),Türkiye liglerinde yer alan Doğu ve Güneydoğu takımlarının maçlarını yayınlayan tek program olması nedeniyle her geçen hafta büyük rağbet görüyor. Bu hafta da bölge futbolunun nabzı bu programda attı.

 

PAZAR AKŞAMLARININ DEĞİŞMEZİ

TFF 1.Lig,2.Lig ve 3.Lig’de yer alan Doğu ve Güneydoğu takımları maçlarının ekrana getirilerek yorum ve analizlerin yapıldığı tek program olan ‘Futbola Heremê Taybet ‘ (Bölge Futbolu Özel) popülerliğini her geçen gün artırarak bölge halkını Pazar akşamları ekrana kilitliyor. TRT Diyarbakır stüdyolarında ekrana gelen Neşe Kaya’nın yönetmenliğindeki programın bu haftaki bölümünde yine bölge takımlarının maç görüntüleri yayınlanarak geniş yorum ve analizler yapıldı.

 

AMEDSPOR’A GENİŞ YER VERİLDİ

Yılmaz Bay’ın sunumu,Saffet Azbay ve Barış Kezer’in yorumlarıyla ekrana gelen programda 2.Lig Beyaz Grup’ta lider olan Amedspor’a geniş yer verilirken,TFF 1.Lig  ve 3.Lig’de mücadele eden bölge takımlarının maç özetleri de ekrana getirilerek değerlendirmeler yapıldı.

TRT Kurdi’nin Ankara ve Diyarbakır’daki ekipleri tarafından hazırlanan,bir çok kentte oynanan maçlardaki görüntüler çekilerek de geniş bir yelpaze kazandırılan programda Irak Kurdistan Ligi’ndeki maç sonuçları,puan durumları da ekrana getirilerek değerlendirmeler yapıldı.

 

 

ÖDÜL YAĞMAYA DEVAM EDİYOR

Yurt içinden ve yurt dışından izleyicilerin yoğun mesajlar göndererek ilgi gösterdiği programa izleyiciler her hafta SMS,facebook,instegram ve Twitter yoluyla katılarak görüşlerini dile getirebiliyor. Programın son bölümünde Bismil’de 15 Temmuz şehitleri anısına kurulan 15 Temmuz Gençlik Ve Spor Kulübü’nün görüntülerine son verildi. Bismil Kaymakamlığı ve kulüp yönetimi,spora yaptıkları katkılardan dolayı TRT Kurdi ve program ekibi adına sunucu Yılmaz Bay’a plaket verdi.

Güneydoğu Gazateciler Cemiyeti tarafından ‘En İyi Spor Programı’ ödülü verilen TRT Kurdi’nin spor programlarına Irak Kurdistanı’ndan da toplam 7 ödül verilm
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER