BÖLGE FUTBOLUNUN HEYECANI VE COŞKUSU YENİ SEZONDA DA TRT KURDİ'DE

Geçen yıllarda büyük beğeni toplayarak bir çok ödüle layık görülen TRT Kurdi’nin spor yayınları yeni sezonda da devam edecek. Bölge futbolunun ele alınacağı ‘Futbola Hereme ‘ (Bölge Futbolu) programı Pazar günü sezonun ilk programı ile ekrana gelecek.

BÖLGE FUTBOLUNUN HEYECANI VE COŞKUSU YENİ SEZONDA DA TRT KURDİ'DE
 Yurt İçi Ve Yurt Dışından Ödüller Aldı

Geçen yıllarda bölge kulüplerinin takdirini kazanan ve bölge halkı tarafından ilgiyle takip edilerek yurt içinde ve yurt dışında bir çok ödüle layık görülen TRT Kurdi’nin spor yayınları yeni sezonda da ekrana gelecek. Takımlarının maçlarını başka televizyon kanallarında izleme imkanına sahip olamayan Doğu ve Güneydoğu’daki sporseverleri ekran başına kilitleyen ‘Futbola Hereme ‘ (Bölge Futbolu) programının yeni sezondaki ilk yayını 17 Eylül Pazar akşamı saat 22.30’da canlı olarak izleyicilerle buluşacak.

Bölge Futboluna Dair Her Şey

 Programda, TFF 1.Lig,2.Lig ve 3.Lig’de mücadele eden bölge takımlarının geniş maç özetleri,maç sonu röportajlar ve analizlere yer verilecek.

TRT’nin Diyarbakır stüdyolarında ekrana gelecek program yine bölge futbolunun sesi olacak.Yılmaz Bay’ın sunacağı, Saffet Azbay ve Nihat Mızrak’ın yorumcu olarak görev yapacağı programda 2.Lig ve 3.Lig’de yer alan Doğu ve Güneydoğu takımlarının maç özetleri,röportajlar ve analizler ekrana getirilecek.

Bölge Sporuna Büyük Katkı Sunuyor

TRT Kurdi’nin  Ankara ve Diyarbakır’daki ekipleri tarafından titiz bir çalışma yürütülerek hazırlanan TRT Kurdi’nin spor programları bölge takımları ve bölge halkının büyük ilgisini çekiyor. TRT Kurdi’deki  spor yayınlarının kulüplerin ve bölgenin tanıtımına büyük katkı sunduğuna dikkat çekilirken,önümüzdeki günlerde 2.Lig ve 3.Lig’deki bazı önemli maçların naklen yayınlanması da planlanıyor. Bölgedeki sporseverler ve kulüpler,programların yeni sezonda devam etmesinden memnun.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 15:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
gıyasettin korkmaz
gıyasettin korkmaz - 7 yıl Önce

ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER