BÖLGENİN SPOR BABASI 20 KULÜBÜN KAMP MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bölgenin babası Nihat Özdemir,10’a yakını Doğu ve Güneydoğu ekibi olmak üzere devre arasında yaklaşık 20 kulübün kamp masraflarını üstlenerek spora büyük katkı sundu.

BÖLGENİN SPOR BABASI  20 KULÜBÜN  KAMP MASRAFLARINI ÜSTLENDİ
 Diyarbakırlı iş adamı Nihat Özdemir, yıllardır spora yaptığı katkıyı bu yıl artırarak sürdürdü. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Futbol Federasyonu Başkan Vekili olan Özdemir,ağırlıkta Doğu ve Güneydoğu olmak üzere devre arasında 20’den fazla futbol takımının kamp masraflarını üstlendi.

Sezon başında aralarında Diyarbekirspor ve Batman Petrolspor’un da bulunduğu çok sayıda kulübe göğüs reklamı ve çeşitli yollarla kaynak aktaran Limak Holding, yine sezon başında 10’dan fazla kulübün kamp giderlerini karşılamıştı.Bir çok stada reklam vermesiyle de bilinen Limak Holding’in devre arasında kamp masraflarını karşıladığı takımlar arasında Amed SFK, Diyarbekirspor, Batman Petrolspor,12 Bingölspor,Erganispor ve Kurtalanspor gibi Doğu ve Güneydoğu takımlarının yanı sıra Süper Lig’den Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne kadar yaklaşık 20 kulüp yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER