'BU SEZON TAKIM ÇALIŞTIRMAYACAĞIM'

Amedspor’a tarihinin en önemli başarılarını yaşatan Sertaç Küçükbayrak,kendisine gelen teklifleri,”Sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağım” diyerek geri çeviriyor. Küçükbayrak,”Bu sezon gelen bir çok teklif oldu. Kararım kesin ve bu aşamada asla hiçbir takımda görev almam” dedi.

'BU SEZON TAKIM ÇALIŞTIRMAYACAĞIM'
 Üst liglerde oynarken rensipleri ve ilkeleri uğruna 28 yaşında  futbolculuğa veda ederek öğretmenlik yapmaya başlayan,daha sonra teknik adam olarak çalıştığı takımlarda da yine ilkeli duruşu ile dikkat çeken ve bir çok kez takım zirvedeyken ilkelerine ters düşen davranışlar olduğu gerekçesiyle görevi bırakan Sertaç Küçükbayrak bugünlerde yine gündemde. Bir çok kulübün gündeminde olan genç teknik adam,kendisine gelen teklifleri istediği şartlar olmadığı için ve ilkelerine ters düşmesi nedeniyle geri çeviriyor. Küçükbayrak’ın sezon sonuna kadar  takım çalıştırmama kararı aldığı öğrenildi.

“BU SEZON TAKIM ÇALIŞTIRMAM”

 Küçükbayrak,”Beni tanıyanlar bilir. Benim parayla,pulla,şan,şöhretle işim olmaz. Benim inandığım bazı değerler ve prensipler var. Bedeli ne olursa olsun bunlardan taviz vermem. Diyarbakır’ın tüm takımlarının başarılı olmasını gönülden istiyorum. Görev yaptığımızda da her türlü fedakarlığı yaparak elimizden geleni yaptık. Bunun takdiri kamuoyuna aittir. Bu sezon takım çalıştırmama kararı aldım. Öyle çok takım çalışırmak isteyen,bunun için ilkelerinden,değerlerinden her türlü tavizi vererek kariyer ve para için bunu yapan bir yapım yok. Sezon başında gelen bir çok teklifi kabul etmedim. Bu sezon kendimi farklı çalışmalara adadım. TFF’nin açtığı kursa giderek yıllardır benim için eksik olan antrenörlük diplomasını aldım. Sonraki yıllarda ilkelerime ve değerlerime uyması şartı ile memleketimin de yararına olması şartı ile takım çalıştırırım. Ancak şimdi zamanı değil” dedi.

 

DİPLOMAYI ALDI,KENDİSİNE YAPILANLARDAN DOLAYI KIRGIN

Sezon başında Diyarbekirspor’dan ciddi teklif alan ancak antrenörlük kursuna gidecek olması ve yine Amedspor’da görev yaparken aldığı cezadan dolayı (antrenörler yönetici kartı ile kulüplerde görev yaptığı takdirde 1 yıl men cezası alıyor) kabul etmeyen Küçükbayrak,geçtiğimiz günlerde TFF’nin açtığı kursa katılarak UEFA A diploması almaya hak kazandı.

Bu sezon takım çalıştırmama kararı alan Küçükbayrak’ın,geçen sezon kendisine ve ekibine yapılan yanlışlardan dolayı Amedspor yönetimine kırgın olduğu da belirtiliyor. Genç teknik adam,bu kırgınlığını gizlemeyerek dile getiriyor ancak kulüp zarar görmesin diye basın yoluyla konuşmaktan kaçınıyor.

“MEDYA ÜZERİNDEN KONUŞMAM”

Küçükbayrak,”Bunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Aslında herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ligde ve kupada bu kadar başarılı olan,tarih yazan bir takımın teknik heyeti neden görevi ısrarla bırakmak ister ve gider,biz bunu yaptık. Bunu iyi düşünmek lazım. Ayrıldıktan sonra basın üzerinden hiç polemiğe girmedim,girmedim de.Sosyal medya ile de işim olmadı ve olmaz da. Ben her şeyi söylerim,çekinmeden bunu yaparım ama medya be sosyal medyadan değil,insanların direkt yüzüne söylerim. Gerektiğinde de söylemişim,bunu bilen biliyor. Beni kimse polemiklere çekmesin.Benim veya ekip arkadaşlarımın üzerinde polemik,kısır çekişme yapılmasına izin vermedim,bundan sonra da vermem” dedi.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER