Bu Tavır Şok Etti

Büyükşehir’de şampiyon kadroda yer alan futbolcuların 10 maç başı ve şampiyonluk primi alacakları olduğu öğrenildi. Yönetim, ödeme sözü vererek futbolcuları tatile gönderdi.

Bu Tavır Şok Etti
ŞAMPİYONDA ALACAK SORUNU

Büyükşehir’de şampiyon kadroda yer alan futbolcuların 10 maç başı ve şampiyonluk primi alacakları olduğu öğrenildi. Yönetim, ödeme sözü vererek futbolcuları tatile gönderdi.

FUTBOLCULARDA RAHATSIZLIK VAR

Bu sezon Türkiye liglerinin ilk şampiyonu olarak 2.Lig’e çıkan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da sezonun tamamlanmasından sonra bir gerçek de ortaya çıktı. Futbolculara 34 maç başı alacaklarının 10’unun ödenmediği ifade edilirken,yönetimin sözünü verdiği şampiyonluk primi konusunda da ödeme yapılmadığı kaydedildi. Şampiyonluk ilan edildikten sonra oynanan maçlarda alınan mağlubiyetler için futbolculara ceza verilmesi ve takımdan ayrılacak futbolculara da ‘bonservisinizi şampiyonluk primine karşılık vereceğiz’ denilmesi futbolcular arasında rahatsızlığa neden olurken,son haftalardaki yenilgiler için para cezası verildiğinin iddia edilmesi de takımda üzüntü yarattı.

YÖNETİM KAYNAK ARAYIŞINDA

Maç başı ve şampiyonluk primlerinin ödenmesi konusunda futbolculara 15 Mayıs’a kadar ödeme sözü verildiği ifade edilirken,geçen yıl belediye üzerindeki müfettiş kıskacından dolayı belediyeden kaynak alamadan kulübü şampiyonluğa taşıyan yönetimin bu ödemeler için de kaynak arayışında olduğu öğrenildi.

Bu arada tatile gitmeden önce takımda kalması istenen futbolcularla ön görüşme yapıldığı,kadroda düşünülmeyen futbolculara da bu yönde mesaj verildiği ortaya çıktı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 15:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet diyar
mehmet diyar - 11 yıl Önce

vah..vah ..şimdiden böyleyse bu iş bitti demek ...belki okursun kılavuz ..bu takımın adını diyarbakırspor21 yap logusu aynı kalsın ...birde yeşil rengi al ve iyi bir önetim oluşturun ki güzel bir takım olsun herkesin takımı olsun ..diyarbakırlılar takımına sahip çıksın ...başarılar...

SIRADAKİ HABER