Burhan Eşer'e Büyük Haksızlık

Takım kaptanı olduğu B.B Erzurumspor’da geçen sezondan kalma Süper Lig’e yükselme primleri ödenmediği gerekçesiyle takım arkadaşlarının haklarını savunmak amacıyla idmana çıkmayan Diyarbakırlı futbolcu Burhan Eşer, 16 yıllık profesyonel futbol hayatında ilk kez kadro dışı kaldı.

Burhan Eşer'e Büyük Haksızlık
 Başarıya Ödül Yerine Ceza (!)

Geçen sezon TFF 1.Lig’de yer alan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u Süper Lig’e taşıyarak tarihi bir başarıya imza atan Burhan Eşer ve takım arkadaşlarına kulüp yönetimi tarafından taahüt edilen primler ödenmedi.

Yönetim verdiği sözde durmayınca futbolcular, protesto eylemi yaparak idmana çıkmadı. Yönetim ise bu işin faturasını takım kaptanları Burhan Eier ve Mert Nobre’ye çıkardı.

Oynadığı takımlarda beyefendi kişiliği ve sağlam karakteriyle dikkat çeken,başkanlardan yöneticilere ve teknik adamlara kadar herkesin takdirini toplayan Burhan, 16 yıllık profesyonel futbol kariyerinde ilk kez böyle bir olay yaşadı.


Sosyal Medyada Destek Mesajları

Futbolcuların hakkı olan ödemeyi yapmayan yönetim,bununla da kalmayarak hak arayışına giren Burhan Eşer ve arkadaşlarına para cezası da kesti.


B.B Erzurumspor yönetiminin tavrı büyük tepki çekti. Bir çok kulübün taraftarı ve spor adamı sosyal medya üzerinden yönetime tepki gösterdi,takımı Süper Lig’e çıkaran futbolcuların emeklerinin gasp edilmesinin kabul edilemez olduğunu dile getirdiler.


B.B Erzurumspor’dan ayrılan Burhan Eşer’e Süper Lig ve 1.Lig’den teklifler olduğu,birkaç güne kadar yeni takımının belli olacağı ifade ediliyor.



Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER