BÜYÜK FİNAL İÇİN BİLET SATIŞLARI AÇIKLAMASI

14 Mayıs Pazar günü oynanacak Diyarbekirspor-Sakaryaspor final maçı bilet satışlarına yarın (Cuma) Diyarbakır'da başlanacak. İstanbul'daki taraftarlar için ise Cumartesi ve Pazar günü Olimpiyat Stadı gişelerinde satış yapılacak.

BÜYÜK FİNAL İÇİN BİLET SATIŞLARI AÇIKLAMASI
 Diyarbakırspor’un Sakaryaspor ile 14 Mayıs Pazar günü oynayacağı  final maçı için Diyarbakır'dan İstanbul'a gidecek taraftarlar için biletler Diyarbakır’da yarın (Cuma) satılacak.

Karar,iki kulübün yöneticileri ile TFF ve emniyet birimleri arasında yapılan toplantıda alındı.

 Diyarbakır’daki taraftarlar için bilet satışları yarın  saat 11.00'dan itibaren Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesisleri'nde başlayacak. Bilet fiyatları 5 TL olarak açıklanırken,bir kişi en fazla 5 bilet alabilir.Bilet almak isteyen taraftarların güvenlik nedeniyle yanlarında nüfüs cüzdanlarını bulundurmaları gerekiyor.

 

TARAFTARLAR CUMARTESİ GÜNÜ YOLA ÇIKACAK

İstanbul ve başka şehirlerden maça gelecek taraftarlar için ise biletler Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı gişelerinde satılacak.Güvenlik nedeniyle biletler nüfüs cüzdanı karşılığında satılacak.

Bu arada Diyarbakır’daki taraftarlar bugün otobüslerle İstanbul’a gidecek. Kentteki kurum ve kuruluşlar ile STK’ların,iş adamlarının ve firmaların duyarsız kalarak yeterli sayıda araç tahsis etmemesi büyük tepki çekti.

Öte yandan bir çok şehirdeki taraftarların Cumartesi günü   İstanbul’a akın edeceği kaydedildi.

TARAFTAR OTOBÜS DESTEĞİ BEKLİYOR

Diyarbekirspor, 76 bin seyirci kapasiteli İstanbul Olimpiyat Stadı’nda kendisine ayrılacak yaklaşık 30 bin kişilik tribünleri doldurmak için hem kendi taraftarlarından hem de Doğu ve Güneydoğu halkından destek bekliyor. Pazar günü saat 15.00’da başlayacak maç için Diyarbakır’daki kurum ve kuruluşlar ile STK’lardan destek bekleyen taraftarlar,herkesin elini taşın altına sokmasını bekliyor. Amedspor taraftar sayfalarının yanı sıra bölgedeki diğer takımların taraftar sayfaları da paylaşımlar yaparak kendi kitlelerini Diyarbekirspor’a destek vermeye davet ediyor.

 

KULÜPTEN BÖLGE HALKINA ÇAĞRI

Diyarbekirspor ise bir kez daha açıklama yaparak her kesimden destek istedi. Açıklamada,”

 Mazisi büyük olanın sevdası da büyük olur..Sadece istanbul'da milyonlarca hemşerimiz var.geçmişte istanbul'da taraftar rekoru kırdık,tribünlere sığmadık,statlar bize yetmedi. şimdi büyük bir gün daha geldi,çattı.Büyük diyarbakırspor'un umudu sizlere emanet.

Ayağa kalk gurbetteki hemşerim.Silkelen istanbul.bir dev uykudan uyansın,bir efsane geri dönsün.Harekete geç Marmara,Ege ve Türkiye'nin her yerindeki Diyarbakırspor sevdalısı milyonlarca yürek.Gün bugündür,gün kentine ve takımına sahip çıkma günüdür.

2.Lig'e yükselmek için sadece bir engel kaldı.Gelin beraber bu engeli aşalım” denildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER