BÜYÜKŞEHİR ALT YAPI GENÇLERİNDE DURMAK YOK

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Büyükşehir Belediyespor alt yapı takımları yaptıkları idmanlarda durmak bilmiyor.

BÜYÜKŞEHİR ALT YAPI GENÇLERİNDE DURMAK  YOK
 DİYARBAKIR – Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Büyükşehir Belediyespor alt yapı takımları yaptıkları idmanlarda durmak bilmiyor. Önceki sezonlara karşın daha köklü ve gençlere büyük önem veren Yeşil – Kırmızılı kulüp Alt yapı koordinatörlüğüne Sertaç Küçükbayrak’ı getirirken. Alt yapısınada deneyimli antrenörleri getirdi. Bunlar Kadir Gündoğdu, Ferhat Savaş, Recep Kaya,Sezai Şenci, Harun Kılıç’ı getirdi. Kaleci antrenörlüğünede  Remzi Özdoğdu’yu getirmişti. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un kendi bünyesinde olan ve yeni glen gençler iki bölüme ayrılıp antrenörler nezaretinde yüksek tempolu bir şekilde çalışmaktadırlar. Bilindiği gibi 5 takım halinde Akademi liginde mücadele  edecek olan Diyarbakır Büyükşehir belediyespor’un gençlerinin dahada iye olabilmeleri için hiçbir  fedakarlıktan kaçınılmaktadır. Alt yapı koordinatörü Sertaç Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, “ Mevsim  normallerinin üzerinde sıcak bir havada idmanlarımızı sabah ve öğleden sonra yapmaktayız.Lig kadar hazır  duruma gelmeliyiz. “ dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER