BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 1 PUANI 90’DA KURTARDI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İstanbul Güngören spor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 1 PUANI 90’DA KURTARDI
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi  İstanbul Güngören spor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
DÖRDÜNCÜ MAÇINDA DÖRDÜNCÜ BERABERLİK
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta da berabere kalmıştı.  İkinci yarının dördüncü haftasında İstanbul Güngören spor ile deplasmanda karşılaşan yeşil- kırmızılı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi  1 puanı 90.dakikada Yusuf yağmur’un golü ile kurtardı.
Maçın ilk yarısında oyunun hakimi olan Diyarbakır büyükşehir belediyesi Yusuf yağmur ve mert Somay ile girdiği net pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında  oyunun  hakimi bu defa ev sahibi Güngören spor  oldu. Maçın 84.çdakikasında tecrübeli futbolcusu Mehmet ayaz ile öne geçerken Diyarbakır büyükşehir belediyesi  aradığı golü 90.dakikada Yusuf yağmur ile buldu maç 1-1 sona erdi.
Diyarbakır büyükşehir belediyesi Güngören deplasmanında Şehri Amed taraftar gurubu takımlarını yalnız bırakmadılar stadyumda taraftar çoğunluğu Diyarbakır büyükşehir belediyesinin idi.
KIZARDILAR
Diyarbakır büyükşehir belediyesinde Samet Yeniceli 85.dakikada kırmızı kart görürken Güngören sporda ise Dursun 90. Dakikada  2.sarıdan kırmızı kartı görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar

Stat: Mimar Yahya Baş
Hakemler: Burak Cem Tahiroğlu, Asker Açıkgöz, Berkan Püsküller
İstanbul Güngörenspor: Yavuz, Yunus Murat, İbrahim Arıkan, Fuat, Mesut, Ömer, Mehmet (Dk. 87 İbrahim Yavuz), Aykut, İbrahim Demir (Dk. 69 Bedri Can), Dursun, Emrah (Dk. 80 Mehmet Şen)
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Alptekin, Kamil, Ercüment, Yusuf, Erhan, Semavi, Mert, Sadat (Dk. 67 Serdar), Barış (Dk. 76 Hakan), Samet, Ozan
Goller: Dk. 84 Mehmet Ayaz (İstanbul Güngörenspor), Dk. 90 Yusuf (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)
Kırmızı kartlar: Dk. 85 Samet (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 90 Dursun (İstanbul Güngörenspor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Sadat, Dk. 40 Mert, Dk. 89 Semavi (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 70 Dursun, Dk. 75 Fuat (İstanbul Güngörenspor)

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 19:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
şiyar
şiyar - 10 yıl Önce

kendi gurubunun en pahalı takımlarından biri yanılmıyorsam ve sene başında hedef olarak direk şampıyonluk konmuştu(sayın kılavuz halen demeçlerinde aynı hedeften bahsediyor)....bu takım gerçekten başarılı değil ve kimsede futbolcu ve teknik heyetten hesap sormuyor anlamak mümkün değil;son sıradakı takımıda yenemiyorsan ne şampıyonluğundan bahsediyorsunuz,bari milleti kandırmayın.....

amedi
amedi - 10 yıl Önce

aynen katılıyorum........şimdide tesis şampiyonluktan daha değerli diyor sayın metin kılavuz başkan(yenimi fark fark ettiniz!!!!!!!!)bu memlekette çok az insan spor konusunda samimi davranıyor..siz kendi dinamiklerinizi yaratamadığınız sürece sonu hep hüsran olacaktır....geçmişte büyük diyrbakirsporda olduğu gi̇bi̇;artik kendi̇ i̇nsanina i̇nanan dürüst sporu,s por oldoğu i̇çi̇n,ahlaki̇ değelere ve topluma örnek olabi̇lecek antrenör;sporcu medelleri̇mi̇zi̇ yaratacak spor yöneti̇ci̇si̇ne ve i̇nsanina i̇hti̇yaç olduğunu düşünüyorum.....saygilar(haberyi̇rmi̇bi̇re bu firsati verdi̇ği̇ i̇çi̇n teşekür edi̇yorum)

SIRADAKİ HABER