BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 1.LİGE ÇIKSIN

– Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımının taraftarları takımlarının 1.lige çıkmasını istiyoruz.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 1.LİGE ÇIKSIN
 1990  Yılından beri,yani kulübümüz kurulduğundan beri tam 25 yirmibeş yıl oldu. Diyen Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor taraftarı İrfan Gülen, yaptığı açıklamada,

“ 25 yıldır kentimizi temsil eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un 2. Ligde oynamasını istemiyoruz. 2. Milyon nufüslü kentimizi niye 1. Ligde temsil etmesinki. 30 Haziran’da kongerimiz var, bizim düşüncemiz bir an önce ne yapılacaksa yapılsın, iyi bir yönetim oluşturulsun, önemli olan şahıslar değil takımımız kentimizindir. Öyledirde, en iyisi en güzeli yapılmalı. Artık Diyarbakır eskiden olduğu gibi üst liglerde  temsil edilelim ve başarılı olalım.Her yönümüzle takımlarımızı desteklemeye hazırız ve bunuda yapıyoruz. Bizler takımımızın taraftarları olarak kongrenin hayırlı olmasını istiyoruz. Birde bunun iyi bilinmesini istiyoruz Diyarbakır’lıların ana fikri 1.ligdir, artık alt liglerden bıktılar. Üst liglerdeki bir çok takım kentimizin yarısı nüfüsa sahipler. Bu kongerede mükemmel  kararların alınması ve takımın geleceği düşünülen kararlar verilmelidir “ dedi.

 

MUSTAFA GÖKER

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER