BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, ANKARAGÜCÜ HAZIRLIĞINDA

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının idmanlarını sürdürüyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, ANKARAGÜCÜ HAZIRLIĞINDA
 Geçen haftayı sahasında oynadığı Pazarspor maçıın farklı bir skorla kazanan Yeşil – Kırmızılı takımda moraller süper bir şekilde idmanlar yapılıyor.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, yaptığı açıklamada,
  “ takım olarak moral yönünden en yüksek seviyedeyiz.  Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ankaragücü maçının antremanlarına başladık. Bu maçımıza galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak kayıp puanlarımızı telafi etmek istiyoruz. Ankara’ya bunun için gideceğiz.Çalışmalarımız Cuma günü öğleden sonra tamamlayacağız.

Bu maçımızı kazanırsak, hedefimize bir adım daha yaklaşmış oluruz. Tüm geride kalan maçlarımızı karlı sonuçlarla kapatmak ana hedefimizdir.Ligde 1 maçmızda eksiktir. Bu hafta sonu puanımızı 37 ‘ye çıkarmalıyız “ dedi.

Yeşil – Kırmızılı futbolcular bügünkü idmanlarına koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayıp teknik ve taktik çalışmalıryla tamamladılar. İdman zevkli bir ortamda iki saat sürdü.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER