BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASIN SÖZCÜSÜ NESİH AKTEPE :”HER KESİMİ KAPSAYAN KULÜP OLACAĞIZ”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Nesih Aktepe,kentte görev yapan spor basını ile kahvaltıda bir araya geldi, her kesimi kapsayan kulüp haline geleceklerini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASIN SÖZCÜSÜ NESİH AKTEPE :”HER KESİMİ KAPSAYAN KULÜP OLACAĞIZ”
  Basın mensuplarının kulübe yönelik eleştiri ve önerilerini dinleyerek notlar alan Aktepe, kentteki sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla sağlıklı ilişkiler geliştirmek için çalışma başlattıklarını söyledi. Kuluübü , kurum ve belediye takımı hüviyetinden çıkarıp tüm kesimlerin ve halkın kendisini içinde bulacağı bir yapıya kavuşturma amacında olduklarının altını çizen Aktepe, bu süreçte herkesimi yanlarında görmek istediklerini kaydetti.

‘SICAK İLİŞKİLER GELİŞTİRECEĞİZ’

Aktepe,”Kulübümüzün isim değişikliği yapmasının nedeni geniş kitlelere hitap etmek ve yıllardan beri oluşan ‘bir kesimin ve kurumun tekelindeki kulüp’ imajını yıkmaktı. Ancak sadece isim olayı ile yetinmeyeceğiz. Önümüzdeki günlerde çok farklı gelişmeler olacak. Daha doğrusu tüm kesimlere ulaşma konusunda projelerimiz var. Kentteki basın kuruluşları ve STK’larla sıcak ilişki ağı geliştireceğiz. Bu konuda eleştiri ve önerilere açığız. Kentteki diğer kulüplerle de dayanışma halinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER