BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TARAFTARINA ŞOV YAPMAYA HAZIRLANIYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala Play-Off’u garantileyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Alanyaspor maçında taraftarlarına şov yapmaya hazırlanıyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TARAFTARINA ŞOV YAPMAYA HAZIRLANIYOR
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala Play-Off'u garantileyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Alanyaspor maçında taraftarlarına şov yapmaya hazırlanıyor.

Sakat ve cezalı futbolcunun olmadığı Yeşil-Kırmızılı takım, kendisi gibi Play-Off'u garantileyen Alanyaspor'u yenerek üst üste 6.galibiyetini almak isterken, taraftarlardan da tribünleri doldurmaları istendi. Yönetim bilet fiyatlarını 5 TL olarak açıkladı. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Pazar günü dolu tribünler önünde oynayarak Play-Off öncesinde rakiplere gözdağı vermek istediklerini söyledi. Doğrul,"Taraftara çok ihtiyacımız olacak. Çünkü Play-Off sistemi değiştiği için rövanş maçları da burada olacak. Play-Off'u garantiledikleri için iki takım da rahat olacak. Taraftarlarımıza güzel futbol izlettirmek istiyoruz. Herkesi Seyrantepe Tesisleri'ne bekliyoruz" dedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER