BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A EŞ BAŞKAN DESTEĞİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un Pazar günü Altay’la yapacağı maç için Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı takıma destek verecek.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A EŞ BAŞKAN DESTEĞİ
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Pazar günü altay'la yapacağı maç için Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı takıma destek verecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Fırat Anlı ve Gültan Kışanak'tan, Büyükşehir Belediyespor'a destek geldi. Yeşil-kırmızılı takımın altay'la Pazar günü Seyrantepe'de saat 16.00'da yapacağı ikinci hafta maçı için spor camiası ve taraftarlardan destek istenirken, Eşbaşkanlar Kışanak ve Anlı'nın da müsabakayı izlemeye gelerek takıma destek vereceği kaydedildi.

Kulüp Eşbaşkanı İhsan Avcı, dün görüşme yaptıkları Kışanak ve Anlı'yı maça davet ettiklerini ifade ederek, kentin tüm bileşenlerinden destek beklediklerini söyledi.

Avcı, "Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarımız maça gelerek destek olma sözü verdi. Maça gelmeleri bize güç verecektir. Kentin tüm bileşenlerini maça davet ediyoruz. Bu takım kentin değeridir ve herkesten destek istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puanla geleceğe umutla bakmayı hedefliyoruz. Takımımızın bu gücü vardır" dedi.

Maçın hazırlıklarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bakım çalışmaları tamamlanan Seyrantepe'deki tesislerinde dün ilk kez idman yaptı. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER