BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA BANDIRMA HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk 3 haftasında 1 galibiyet ve 2 yenilgi alarak istediği başlangıcı yapamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA BANDIRMA HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk 3 haftasında 1 galibiyet ve 2 yenilgi alarak istediği başlangıcı yapamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.



İlk 3 maçını kazanan lider Bandırmaspor'la karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı takımda sakat olan Mansur Ay ve Ahmet Bahçıvan dışında eksik yok. Geçen sezon rakibiyle oynadığı maçlarda Diyarbakır'da 3-1 ve deplasmanda 4-1 yenilerek puan alamayanDiyarbakır ekibi rakibine karşı siftah yapmak isterken, Balıkesir temsilcisine ilk puan kaybını ve yenilgiyi tattırmayı da planlıyor.

Maçın bilet fiyatları tüm tribünler için 3 TL olarak belirlendi. Öte yandan, saat 13.00'da Atatürk Stadı önünde ücretsiz otobüs seferleriyle Seyrantepe'ye taraftar taşınacak.

İstanbul Bölgesi'nden hakem Serkan Ergün'ün yöneteceği maçta aynı bölgeden DoğuşDarık ve Gökçen Seven yardımcı, Sefa Özcan da 4. hakemlik olarak görev yapacak. Karşılaşma Seyrantepe Stadı'nda yarın saat 15.30'da başlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER