BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA İSİM BELİRSİZLİĞİ ---- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA, AĞIRLIK ALT YAPI OYUNCULARINDAYMIŞ

Spor toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor’da hala isim belirsizliği yaşanıyor. Kendilerince İlk önce Amedspor ismini kullandılar. Resmiyette bunu kullanamadılar. Şimdi esi Amed SK ismi ile liglerde yer alıp almayaacğı büyük olasalıkla bugünlerde belirlenecek.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA İSİM BELİRSİZLİĞİ ---- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA,  AĞIRLIK ALT YAPI OYUNCULARINDAYMIŞ
 Amedspor isminin daha önce başka kulüp tarafından kullanıldığına dikkat çekerek,bu konuda değişiklik yapılmasını isteyen TFF Hukuk Kurulu’nun talebi üzerine bu ayın başında yapılan Büyükşehir Belediyespor kongresinde Amed SK’da karar kılınmıştı. TFF’ye gönderilen yeni isim için kararı bugün TFF Yönetim Kurulu kararını verecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un yeni sezonda Amed SK ismi ile liglerde yer alıp almayacağına bugün karar verilecek. Amedspor isminin daha önce başka kulüp tarafından kullanıldığına dikkat çekerek,bu konuda değişiklik yapılmasını isteyen TFF Hukuk Kurulu’nun talebi üzerine bu ayın başında yapılan Büyükşehir Belediyespor kongresinde Amed SK’da karar kılınmıştı. TFF’ye gönderilen yeni isim için kararı bugün TFF Yönetim Kurulu verecek. İsmin onaylanması halinde Büyükşehir Belediyespor, 2015-2016 sezonunda liglerde Amed SK ismi ile mücadele edecek

KAMP ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Öte yandan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor  ,yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdürüyor. 35 kişilik oyuncu ve teknik kadrosuyla kamp yapan Büyükşehir Belediyespor’un kamp çalışmaları 23 Ağustos’a kadar devam edecek

Futbol Şube Sorumlusu Servet Erol, kamp döneminin başladığını, 8 Ağustos’ta üç gün ara verileceğini, ardından yeniden başlayacağını ve kampın 23 Ağustos’ta sona ereceğini söyledi.

‘HEDEFİMİZ ÜST LİGE ÇIKMAKTIR’

Kampa 35 kişilik bir kafileyle yola çıktıklarını belirten Erol, yeni sezon hazırlıklarını ağırlıklı olarak altyapıdan yetişen oyuncularla yürütmeye çalıştıklarını kaydetti.

Yeni sezonda ligde hedeflerinin yüksek olduğuna dikkat çeken Erol, “En az Play-Off’a direk şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Hedeflerimiz yüksek, oyuncu kalitemiz belli. Dışardan Deniz Naki, Abdullah Çoban gibi kaliteli futbolcuları kadromuza kattık. Bu sene PTT 1. Lig’e çıkmayı planlıyoruz, hedefimiz de o yöndedir.” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER