Büyükşehir Belediyespor'de Coşkun Demirbakan Dönemi..

2014 - 2015 sezonu 2.Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor profesyonel futbol takımımız Coşkun Demirbakan'a emanet.

Büyükşehir Belediyespor'de Coşkun Demirbakan Dönemi..
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakırspor'un eski teknik direktörlerinden Coşkun Demirbakan'la anlaştı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör sorunu çözüldü. Diyarbakırspor'da iki dönem çalışarak 1999-2000'de Süper Lig'e çıkmayı Play-Off finalinde Çaykur Rizespor'a kaybeden ve 2008-2009'da da takımı Süper Lig'e çıkaran Coşkun Demirbakan'la anlaşıldı. Diyarbakır'a gelip yönetimle anlaştıktan sonra eşyalarını toplamak üzere kentten ayrılan Demirbakan'ın Pazartesi günü tekrar kente geleceği öğrenildi. 

Demirbakan'ın yardımcı antrenörleri yönetimin talebi üzerine Diyarbakır'dan seçildi. Bu isimler; Yaşar Akçura, Mesut Önal Deniz Doster ve Hüseyin Kaya olarak açıklandı. Futbolcu seçmelerini izleyecek olan Demirbakan'ın yönetimle beraber transfer konusunu değerlendireceği ve ayrıca kamp programını açıklayacağı ifade edildi. 
Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER