Büyükşehir, Sahasındaki Son Maçını Kazanmak İstiyor

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor. Pazar günü sahasında oynayacağı son maçını galibiyetle kapatmak istiyor.

Büyükşehir, Sahasındaki Son Maçını Kazanmak İstiyor
 Ligdeki hedefine ulaşamayan, umduğunu bulamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporsahasında oynayacağı son maçını kazanmayı hedefliyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir nezaretinde, hafta başından beri sürdürdüğü idmanları tamamlayan Yeşil – Kırmızılı futbolcularda tek konu galibiyet.


Taraftarlarına karşı bu sezon son defa çıkacaklarını belirten takımının eski ve başarılı futbolcusu Erhan Eren, yaptığı açıklamada, "Bir sezonu iki hafta sonra geride bırakacağız.Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak, her zor maçımızda başarılı olduk ve kazandık. Ama bazı kolay maçlarda da hiç yoktan puanlar kaybedince olan oldu, hedefimize ulaşamadık. İyi futbol oynadığımız halde dikkate almadığımız, şansızlıklar yaşadığımız maçlarda puanlar kaybettik. Bunu herkes iyi biliyor ki ligdeki gerçek yerimiz şu andaki yerimiz değildi. Taraftarlarımız önüne son defa çıkacağız. İnegölspor maçı ile bu maçımızı kazanıp rahatlamak istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER