Büyükşehir Tepeciskspor Maçına Hazır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü en yakın takipçisi Tepecikspor ile yapacağı final niteliğindeki maçı bekliyor.

Büyükşehir Tepeciskspor Maçına Hazır
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü en yakın takipçisi Tepecikspor ile yapacağı final niteliğindeki maçı bekliyor.
Futbol Şube Sorumlusu Doğrul, tüm taraftarlarını coşkuyla takımı desteklemeye davet etti. Play-Off yolunda final anlamı taşıyan maçta Pazar günü Tepecikspor'la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da nefesler tutuldu. Takımda sarı kart cezalısı Abdullah Çetin ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Uğur Tülümen dışında eksik olmadığı belirtildi. Futbolcular, camiaya galibiyet sözü verirken, yönetim taraftarlara çağrıda bulundu. Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, galibiyetten başka sonuç düşünmediklerini belirterek taraftarlardan destek istedi. Doğrul, "Kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Futbolcuları ekstra motive etmeye gerek yok, hepsi maçın önemini biliyor ve motive olmuş durumdalar. Gerçek oyunumuzu oynarsak galip geliriz. Taraftar desteği çok önemli. Takımı coşkuyla desteklemelerini istiyoruz. Bu önemli engeli geçerek hedefe biraz daha yaklaşacağız" dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER