Büyükşehir’de Barış Sesleri

Ara transferde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor’da ismi geçenler arasında Barış Ataş da var. Fethiyespor’dan ayrılan Barış’ın PTT 1.Lig’de başka takımla anlaşmaması halinde Diyarbakır’ın yolunu tutacağı ifade ediliyor.

Büyükşehir’de Barış Sesleri
 25-26 Ocak’ta başlayacak ligin ikinci yarısı öncesinde futbolcuların devre arası tatilinde olduğu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. 7 Ocak’ta başlayacak olan ara transferde orta saha,kanatlar ve forvete takviye yapılmasını isteyen teknik heyetin talebi üzerine yönetim,PTT 1.Lig ve 2.Lig’de boşta olan ya da kulüplerinden ayrılmak isteyen futbolcularla görüşüyor. İsmi geçen futbolcular arasında Diyarbakırlı Barış Ataş da var.

URFASPOR’LA TEMAS HALİNDE

Diyarbakırspor’dan ayrıldıktan sonra Trabzonspor,Adanaspor ,Mersin İ.Y ve Fethiyespor’da forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun PTT 1.Lig’deki bir takıma gitmemesi halinde Büyükşehir’i tercih edeceği ifade ediliyor. Barış Ataş’ın Şanlıurfaspor’la görüşme halinde olduğu belirtiliyor.

GİDECEKLER TRANSFERE BAĞLI

Mevcüt kadrodan şu ana kadar sadece Bülent Kalecikli ile yollarını ayıran Büyükşehir’de ayrılması gündemde olan diğer isimler netleşmezken,transferin durumuna göre kampta bu futbolcularla ilgili karar verileceği kaydedildi. Büyükşehir Belediyespor’un kampı 2-14 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılacak.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER