BÜYÜKŞEHİR'DE TEK HEDEF ALANYASPOR'U YENMEK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-off’u garantilemenin rahatlığıyla sahaya çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor, yarın konuk edeceği Alanyaspor’u yenerek 2. Lig’de ilk kez üst üste 6. galibiyetini almak istiyor.

BÜYÜKŞEHİR'DE TEK HEDEF ALANYASPOR'U YENMEK
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-off'u garantilemenin rahatlığıyla sahaya çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor, yarın konuk edeceği Alanyaspor'u yenerek 2. Lig'de ilk kez üst üste 6. galibiyetini almak istiyor.

2, 3, 4 ve 5. olacak takımların Play-off'a kalacağı 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu hedefi tutturan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın farklı amaçlar için sahaya çıkacak. Daha önce mücadele ettiği 2. Lig'de 5 maç üst üste kazanma başarısı olmayan Büyükşehir Belediyespor, bu sezon bunu başararak bir ilke imza atarken, Alanyaspor'u yenerek bu defa 6'da 6 yapmak istiyor. Ligin ilk yarısında Alanya'da oynanan maçı Diyarbakır ekibi 1-0 kazanmıştı.Yarınki maçın bir diğer önemi ise Play-off sıralamasını etkileyecek olması. Statü gereği 2. ve 5. ile 3. ve 4. takım Play-off ilk turunda çapraz olarak eşleşecek.

Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Alanyaspor maçını Osmaniye bölgesi hakemi Bülent Çenet yönetecek. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2014, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER