BÜYÜKŞEHİR'DE TEK HEDEF GALİBİYET

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ilk galibiyetini bu hafta kazanmak istiyor.

BÜYÜKŞEHİR'DE TEK HEDEF GALİBİYET
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ilk galibiyetini bu hafta kazanmak istiyor.

İlk haftada Hatayspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak taraftarlarını üzenDiyarbakır Büyükşehir Belediyespor, lige galibiyetle başlayan takımlardan altay'ı kendi saha avantajını kullanarak eli boş göndermeyi amaçlıyor. Çalışmalarını mutlak 3 puan hedefiyle sürdüren yeşil-kırmızılı takımda sakat ve cezalı bulunmazken, futbolcularla toplantı yapan teknik heyet ve yönetim, dikkat çekerek bu maçın kazanılması gerektiğini vurguladı. Seyrantepe Tesisleri'nde Pazar günü saat 16.00'da başlayacak maçın bilet fiyatları 5 TL olarak açıklandı.

OTOBÜSLE TARAFTAR GÖTÜRÜLECEK

Futbol Şube Sorumlusu Dr. Yılmaz Demir, Hatayspor yenilgisini bir kenara bırakarak altay maçına odaklandıklarını söyledi. Demir, altay maçına gelmek isteyen taraftarlar için şehir merkezinden araç kaldıracaklarını belirterek, "Taraftarlarla bütünleşmek istiyoruz. Taraftarın her zaman takımı desteklemesini bekliyoruz. Sahada bu bizim çok önemlidir. Çünkü seyirci sahanın atmosferi değiştiriyor. Takıma güç veriyor. Bunun için taraftarı maçlara bekliyoruz. Ayrıca tüm taraftar birlikleriyle görüşüp, taraftarın sıkıntı yaşamaması için otobüs tahsis etmeyi planlıyoruz. Bunu şimdilik iç saha maçların yapacağız. Uygun olursa deplasman maçlarında da bunu uygulayacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER