Büyükşehir'den taraftara çağrı

Ligin ilk 10 haftasındaki başarısız tabloya son vermek için Pazar günü konuk edeceği Kızılcahamamspor’u yenmenin hesaplarını yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da taraftarlardan destek istendi.

Büyükşehir'den taraftara çağrı
 ‘BU DÖNEMİ GERİDE BIRAKACAĞIZ’

Ligin ilk 10 haftasındaki başarısız tabloya son vermek için Pazar günü konuk edeceği Kızılcahamamspor’u yenmenin hesaplarını yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da taraftarlardan destek istendi. Maçla ilgili hazırlıklarını devam ettiren Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Uğur Tülümen ve İbrahim Keleş’in dışında eksik bulunmazken, Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, zor günleri taraftar desteğiyle aşmak istediklerini söyledi. Doğrul,”Her takım böyle dönemler yaşayabilir. Biz de bunu yaşıyoruz. Ama bunları aşacağımıza inanıyoruz. Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Halkımızı Pazar günü Seyrantepe Stadı’na davet ediyoruz.” dedi.

‘DİYARBAKIR’I TEMSİL EDİYORUZ’

Sezon başında belirledikleri 5 TL’lik bilet fiyatlarında değişiklik olmadığını anlatan Doğrul,taraftarlardan hakemin bitiş düdüğüne kadar destek olmalarını istedi. Doğrul,”Bizim için çok önemli olan bu maçı mutlaka kazanmak isterken kötü oynayabilir,hatta yenik duruma düşebiliriz. Taraftar faktörü bu anlarda devreye girmeli ve son düdük çalınana kadar inançla destek verilmelidir. Bu takım Diyarbakır’ı temsil etmelidir. Herkes ve her kesim manevi olarak destek olmalıdır. Bunu değerli halkımızdan bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2013, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER