CANER ERKİN KAPI DIŞARI

Caner Erkin, Galatasaray maçında ilk 11’da olmadığını duyunca çıldırdı. Kadro dışı bırakılan milli sol bekin, Fenerbahçe kariyeri sona eriyor

CANER ERKİN KAPI DIŞARI
 Caner Erkin, Galatasaray maçında ilk 11’da olmadığını duyunca çıldırdı. Kadro dışı bırakılan milli sol bekin, Fenerbahçe kariyeri sona eriyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray maçı öncesinde saygısızlık yaptığı gerekçesiyle Caner Erkin’i kadroya almadı.

Derbi öncesi Caner Erkin depremi! Milli futbolcu, ilk 11’in açıklandığı zaman kendisinin yedek olduğunu görünce Teknik Direktör Vitor Pereira’ya, “Ben neden yokum!” diye isyan etti. İkili arasında hararetli bir tartışma yaşandı ve bunun üzerine Portekizli hoca, “Bu takımın patronu benim” diyerek Caner’i kadro dışı bıraktı. Hasan Ali ilk 11’de başlarken, genç Uygar ilk 18’e dahil edildi. Yönetim de Caner’i gözden çıkardı.

İLGİLİ HABE CANER SPOR AHLAKINA UYMADI

Fenerbahçe Kulübü, internet sitesinden “Caner Erkin, toplantı sonrası teknik direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner ile ilgili kararı, Yönetim Kurulu verecektir” açıklaması yaptı.

İLGİLİ HABER 
 
INTER İLE ANLAŞTI İDDİASI

Yönetimin, bu gelişme üzerine kadro dışı kalan Caner Erkin hakkında menajeri Batur Altıparmak’ı aradığı ve “Bir daha bu kulübe gelmesin” dediği öğrenildi. Milli futbolcunun Inter ile anlaştığı ileri sürüldü. Caner’in yıllık 2 milyon 500 bin Euro alacağı belirtildi.

 
BÜYÜK SAYGISIZLIK

Pereira, Caner Erkin olayını şöyle değerlendirdi:
“Aslında oyuncumuz sadece bana değil takıma saygısızlık yaptı. Vermiş olduğumuz kararlara saygısızlık yaptı. Kadroda olmadığını öğrendiğinde tepki gösterdi. Kulübü savunma düşüncesi oluşmadı. Sadece kendini düşündü. Hocasına, onun yerine oynayan arkadaşına hem de kulübüne saygısızlık yaptı. Egoist davranışlarla kendimizi düşüneceğimiz yere takımı düşünmeliyiz. Ben buraya birlik olmuş bir takım getirdim.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER